El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant, la tríada proposada per la CUP pel 14-F
  • CA

La CUP proposa a la militància que Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant encapçalin la seva llista per Barcelona el 14-F. En un comunicat, la formació ha explicat que plantegen unes llistes “transversals i d’experiència municipalista” en una candidatura “sòlida, plural i un projecte il·lusionant”. Han concretat que Sabater seria la presidenciable malgrat que Guanyem Catalunya i la militància de la CUP encara han de ratificar l’acord. La posició 4 i 5 les ocuparien Xavi Pellicer i Basha Changuerra. L’actual diputada de la CUP Maria Sirvent aniria a la setena posició. Laia Estrada, Pau Juvillà i Dani Cornellà seran els caps de llista de Tarragona, Lleida i Girona respectivament.

Pel que fa a la llista de Tarragona, Estrada serà acompanyada per Edgar Fernández, a Lleida Juvillà tindrà de número dos Nogay Ndiaye, mentre que Dani Cornellà liderarà la demarcació de electoral de Girona amb Montserrat Vinyets com a número dos.

La militància de la CUP podrà ratificar la proposta telemàticament fins aquest dimecres a la nit. Posteriorment es faran públics els resultats definitius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa