EN DIRECTE | "Wake up Europe", milers de catalans demanen a Europa que reaccioni

El moviment 'Omplim Brussel·les' convoca una manifestació que sortirà a les 11:30 del Parc du Cinquantennaire i acabarà amb un acte polític a la Place Jean Rey


Comentaris
apa !! a cridar !!
Catalunya es una Comunitat Autonoma d' España, i per tant , EUROPA fa el que ha de fer !! ho enteneu o no ho enteneu o no ho voleu entendre !!!
una pregunta
dels 18 mesos i independencia.....que ?? que ha fallat !!
Vandaagzijn allemaal catalanen.
queda clar ??
Serem independents !! Europa tremoleu !! Vascos se os acaba el chollo del CUPO !! Navarra : vosotros a san fermin !! Brexit : colla de mequetrefes !! apa !! espavileu que els Catalans marxem !!
Per a : "apa, a cridar" i "què ha fallat"
Si, que ha fallat?, porteu anys entrant als fòrums dels diaris intoxicant, insultant, mentint. Anys d'amenaces, d'augurar que això ja està mort, que s'ha desinflat. Ens heu picat, perseguit, amenaçat amb la presó, castigat amb lleis, falses denuncies i intervencions, ofegat econòmicament i intentat desmoralitzar de totes les maneres possibles; heu intentar distaciar la gent, separar-la per ideologies, sembrar la discòrdia. Malgrat tot, aquí som. Què us ha fallat?
Europa només acceptarà una solució irlandesa o com " una terra dos estats " del conflicte àrab-israelià ( Per cert Trump ha reconegut Jerusalem com a capital d'Israel, avui el món parla d'això, no de la mani ) Deixem de fer el ridícul interpel·lant als altres quan no hem sabut fer la feina. Haver-nos despertat abans, fa 40 anys que l'Estat lluita contra Catalunya. Amb un 50/50 i després d'haver acceptat Ñ com a estat democràtic qui voleu que ens ho compri ?
Teresa
On és TV3?
terrassenc
Junqueres empresonat a Madrid és qui millor representa la lluita per la República Catalana, espero que en Puigdemont el defensi avui a Brussel·les davant de tot el món. I que els eurodiputats insisteixin en venir a visitar als presos polítics catalans, que és potser la millor palanca per fer que surtin abans del 21D.
guerra de xifres !!!
10.000 segons la policia belga, 100.000 segons el sr Manuel de Balsareny, 1.000.000 segons TV3 , i 2.000.000 segons la ANC !!
J.M.
Uiiii....veig molt alterat per aquí... El que els dol es que saben que Catalunya com a país tirarà endavant.
Ridicul
Si diuen que son 45 mil; vol dir que amb prou feines arribaràn a la meitat. I s'ha de tenir en compte la afluència de la extrema dreta antieuropeista belga; que seràn uns quants milers. Quin ridicul més espantós per Catalunya; quina vergonya....
@ Ridicul
Si diuen els belgues que van ser 45.000 potser varen ser mes,que no arribaven a la meitat?però tu que t'has pensat tros de quoniam, els belgues no tenen perque inventar-se res..D'AIXÒ EN SON ELS ESPANYOLS I INDIVIDUS COM TU EN SOU ELS EXPERTS.en Les manifestacions espanyolistes, ,no han omplert la plaça de Catalunya i dieu que en son dos milions¡¡ extrema dreta antieuropeista belga?, on era? tu la vas veure,? aqui si que tu fas UN RIDICUL ESPANTOS¡¡ QUINA VERGONYA TU¡¡ CATALUNYA, ENDAVANT¡¡

envia el comentari