Els diputats de JxCat es reuniran amb Sànchez, Turull, Rull i Forn el 14-G a Lledoners per abordar el judici

El grup parlamentari vol donar suport al seu president i als exconsellers, i preparar el calendari polític dels propers mesos amb les presons i "l'exili"
Membres de JxCat a les portes de Lledoners
Membres de JxCat a les portes de Lledoners | ACN

Els diputats de JxCat es reuniran amb el seu president, Jordi Sànchez, i els exconsellers Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn el dilluns 14 de gener a Lledoners, tal com han confirmat a l'ACN fonts del grup parlamentari. L'objectiu és abordar el judici de l'1-O, que començaria pocs dies després, a més de fer-los arribar el suport. Així, els membres de JxCat preparen aquesta setmana el calendari polític dels propers mesos, tant amb les presons com amb l'"exili". Si dilluns la reunió serà a Lledoners, diumenge els diputats viatgen a Waterloo per trobar-se amb l'expresident i líder de JxCat, Carles Puigdemont. Alguns diputats de JxCat ja visiten els presos cada setmana, però la reunió del 14-G és una convocatòria del grup parlamentari sencer. No es descarta, per ara, que també hi vagi alguna de les conselleres de l'espai de JxCat i PDeCAT que també són parlamentàries: Elsa Artadi i Laura Borràs. Paral·lelament, el mateix dilluns la direcció del PDeCAT es reunirà amb Puigdemont a Waterloo.

  

  

Barcelona i PGE

  

també podrien parlar amb els quatre presos


Comentaris
Karme
I si en lloc de reunir-se els hi obren la porta ???? No diu el Torra que som República i per tant deu ser ell qui té la clau... colla d'hipocrites i trilers que es riuen de la nostra intel.ligència.

envia el comentari