El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Díaz defensa que Marlaska ha donat “prou explicacions”
  • CA

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha defensat que el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha donat “prou explicacions” sobre el polèmic cessament del coronel Diego Pérez de los Cobos i ha criticat que l’oposició “potser no està a l’altura de les circumstàncies”. En una entrevista a ‘RNE’ aquest dimecres al matí, Díaz ha afirmat que cal “cooperar per sortir de la crisi” i “deixar les refregues polítiques per a altres moments”. La ministra de Treball ha celebrat que Cs doni suport a la sisena pròrroga de l’estat d’alarma a la votació d’aquest dimecres al Congrés i “sàpiga estar a l’altura i s’allunyi de l’extrema dreta, del soroll de PP i Vox”. Díaz s’ha tornat a obrir a pactar els pressupostos amb els d’Inés Arrimadas.

Preguntada per la derogació de la reforma laboral, Díaz ha remarcat que cal canviar la legislació laboral però ha insistit que és una qüestió a abordar després de la crisi sanitària. La ministra de Treball ha descartat posar-hi data. Díaz ha dit que ja s’han reconegut i pagat el 98% d’ERTO i que el 2% restant no s’ha pagat per “algun tipus de defecte en la seva tramitació”. La ministra de Treball ha dit que els ERTO impliquen el compromís de mantenir el treball i que 400.000 persones ja s’han reincorporat a la feina.

La ministra de Treball s’ha tornat a obrir a allargar alguns ERTO fins a finals d’any i ha dit que s’està negociant en el marc del diàleg social.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa