Detinguts dos funcionaris municipals de Barcelona pel cas dels prostíbuls de Castelldefels

L'alcalde Jordi Hereu ha assegurat que l'Ajuntament es presentarà com a acusació particular si es demostra la implicació del tècnic detingut en el cas

Els Mossos d’Esquadra han detingut, per ordre de la titular del jutjat d’instrucció número 33 de Barcelona, un funcionari de l’Ajuntament de Barcelona per la seva presumpta vinculació amb la trama de corrupció als prostíbuls Saratoga i Riviera, de Castelldefels, segons Catalunya Informació. Aquest funcionari hauria incorregut en algun tipus d’irregularitat, ja que s’ocupava d’atorgar les llicències d’activitats d’aquests locals. 

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha assegurat que el tècnic municipal detingut “és un cas aïllat” a l’Ajuntament. Hereu no ha especificat el càrrec d’aquest tècnic però ha indicat que aquest cas “ja estava detectat” a partir del sistema de control municipal. Segons l’alcalde, el consistori sempre ha estat en contacte amb la policia i ha assegurat que si es demostra la seva implicació en els fets el consistori es presentarà com a acusació particular.

En les últimes hores també s’ha detingut un altre tècnic municipal, en aquest cas, un enginyer que tenia una empresa privada.

Aquestes dues detencions s’afegeixen a les catorze persones que ja estaven imputades pel mateix tema. Es tracta de sis comandaments i excomandaments de la Policia Nacional, tres advocats i cinc responsables dels bordells Riviera i Saratoga de Castelldefels, clausurats per un període de sis mesos per ordre judicial.

Nou comentari