Descobreixen un nou compte suís vinculat a Joan Carles I

El titular del compte és el cosí del rei emèrit

Els escàndols per corrupció del rei emèrit semblen no tenir fi. Ara, segons el diari El Confidencial, el fiscal suís Yves Bertosa ha descobert un nou compte de Joan Carles I a Suïssa. El compte, amb número 0251-401740-42, està registrat a nom de Lactuva SA, tot i que segons aquest diari fonts pròximes a la investigació asseguren que el veritable titular és Álvaro de Orleans, cosí del rei emèrit, que podria haver actuat de testaferro.

Fa menys d’un mes Público va destapar que Joan Carles I havia obtingut la seva fortuna a partir del tràfic d’armes a països árabs. El procés es va dur a terme amb l’ajuda de la seva mà dreta i testaferro, Manuel Prado i Colón, que operava per ell. Les noves informacions apunten que ara el testaferro seria el seu cosí, tot i que ell ho nega.

Comentaris

    Gonzalo 26/07/2021 1:49 pm
    Pero la fiscalía suiza lo va a citar????? Mucho blablabla...mucha especulación...pero ni una sola citación frente a ningún juez.
    en fi 26/07/2021 2:46 pm
    per cert, en té alguna de compte a les espanyes? té calers a les espanyes? perquè el campenchano, ha de tenir diners en alguna compte. No es sufiecient en viure del cuento, a despeses pagades. Hauria de retornar, tots aquells que li sobren, dels designats pel gobierno

Nou comentari