El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Denuncien Arcadi Espada per fer pintades a l’Ametlla de Mar
  • CA

 

El periodista Arcadi Espada, un dels fundadors de Cs, ha estat identificat per la policia local de l’Ametlla de Mar mentre realitzava, amb set persones més, pintades en el mobiliari urbà. Els fets han passat dissabte a la matinada, quan han ruixat amb esprai el llaç groc metàl·lic situat a la rotonda de l’entrada del municipi. 

 

Ho ha anunciat l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, a les xarxes socials: “Engantxats i denunciats embrutant mobiliari urbà Arcadi Espada i 7 bitxos més a la rotonda de l’#ametllademar. Aquesta és la seva manera de fer. Són uns bruts i ho tenim guanyat! #Seguim #RepublicaCatalana #llibertatpresospolitics“, ha escrit. Des del consistori asseguren que estudiaran quines mesures emprendre i si se sumen a la denúncia administrativa per evitar que aquests fets tornin a succeir. Segons el batlle, la policia ha denunciat administrativament el grup, format per quatre vehicles, dos dels quals han fugit. “No permetrem que hi hagi aquest tipus de vandalisme de cara als nostres símbols i mobiliari urbà. Estem indignats”.

 

Amb tot, ha afirmat que des de la “serenitat” i “la pau social que necessiten els municipis” s’han de buscar “fórmules” perquè aquests fets no tornin a passar. Per tot plegat, Gaseni ha assegurat que estudiaran si reforcen la denúncia administrativa, ja en curs, atès que no és la primera vegada que no es respecten els espais públics a la localitat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa