Van den Eynde celebra la decisió alemanya i preveu un escenari "esperpèntic" al Suprem

L'advocat de Romeva i Junqueras diu que si es jutja per rebel·lió els seus clients es "posarà en evidència constantment la incongruència"
L'advocat Andreu Van den Eynde
L'advocat Andreu Van den Eynde | ACN

L'advocat del vicepresident Oriol Junqueras i del conseller Raül Romeva, Andreu van den Eynde, s'ha mostrat aquest dijous a la tarda "content" per la decisió de la justícia alemanya de denegar l'extradició de Carles Puigdemont per rebel·lió, ja que "confirma" les tesis que mantenen les defenses des del primer moment de la causa al Tribunal Suprem. "La decisió d'Alemanya confirma les raons, tesis i arguments que defensem des del primer moment; és una opinió tècnica però també d'autoritat, perquè prové de jurisdicció amb reconeixement internacional", ha dit. A més, creu que aquesta decisió hauria d'influir a l'hora de decretar la llibertat provisional dels presos polítics. Si s'acaba jutjant Puigdemont per malversació i la resta de polítics empresonats per rebel·lió, Van den Eynde que cru que es podria generar un "escenari esperpèntic, que posa en crisi el model de justícia espanyol". "Es configurarà un judici que posarà en evidència constantment la incongruència de la imputació per rebel·lió", ha opinat.

Comentaris
El esperpento sería...
...bien que SI se juzgará en Alemania por rebelión a Junqueras y Rome va, bien que NO se juzgara por rebelión a Puigdemont en España. La argumentación del Tribunal alemán es esperpéntica, también.
Manaires espanyols esperpèntics
Els manaires de l'estat espanyol són esperpèntics i ho continuaran sent. És apanyol qui no pot ser res més.
Català a Mallorca
Esperpèntic és el nivell d,alguns comentaris que es poden llegir per aquí.... esperpèntic no és que aquí o allà s,els jutgés per diferents coses, esperpèntic és que a espanya es monti una causa del no res i no s,accepti l, abominació jurídica que es vol cometre amb presos polítics i el jutge instructor hagui d,acabar declarant a Bèlgica x mentider. Esperpèntic el nivell d,Ñ!!!!

envia el comentari