Demòcrates proposa “no acatar” la suspensió de Llarena

Valora no reunir el Ple o convocar eleccions
Demòcrates de Catalunya
Demòcrates de Catalunya | Q.Sallés

Demòcrates de Catalunya ha volgut mostrar el seu rebuig a la suspensió que ha decretat el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena contra els polítics independentistes processats assegurant, en una nota de premsa, que “no es pot acceptar de cap manera la modificació dels resultats de l’1-O, ratificats en les eleccions imposades del 21-D, que és el que vol fer el jutge”. A més, a l’espera de realitzar el debat intern al partit i prendre una posició fixa Demòcrates proposa apostar per “no acatar” la decisió de Llarena, per “recórrer als Tribunals i no convocar el Parlament fins la resolució” o per “anar a eleccions”. Demòcrates, per últim, ha reclamat “la convocatòria de la mesa de partits i entitats sobiranistes i traslladar el debat en aquest marc de diàleg i complicitat de l’independentisme”, per establir una estratègia conjunta.

Comentaris
Jose C
Completamente de acuerdo.Basta ya de hacer el primo.
XX
Ni cas , al merda del Llarena aquest
remigio III
No. No es pot acceptar. No és ningú per canviar el mandat del Poble.A no ser que es recolze, com sembla, en les lleis franquistes. Aquest personatge cal, ja, anar buscant-li jutges que el jutgen honradament i que pague tot el mal fet. L'econòmic també.
JordiP
Res. No cas. A més fer una declaració sobre la sobirania del Parlament. Cap jutge pot modificar l'Estatut i el Reglament del Parlament. Querella al Llarena i a governar per decret fins que tribunals de més altura el condemnin per prevaricació. Ni parlar d'eleccions. Tenim el Govern que tenim elegit dues vegades. Què més volen? Ja n'hi ha prou. Governem-nos i que es fotin.
Infelices
Los cuatro gatos sólo quieren hacerse un huequecito para que otros partidos los acojan. Castellà, trabaja hombre trabaja, que no te va a pasar nada por no cobrar del momio público.
És un cachondeo la feina d,aquesta paio ,
Con vividores cómo este, el fraudulento proceso tiene poco recorrido.
Si tuviese un poquito de dignidad, debería dejar de hacer el ridículo.
som dos
Al final ens haurem d'alinear amb la Cup. S'ha de fer el possible per desobeir a aquest ultra d'en Llarena.
casper68
¡Ni un paso atrás, es el pueblo quien tiene la potestad de escoger a sus representantes, NO la justicia (y menos la española)!
Xominnnn
Toalmente de acuerdo!!! Chicos de Unió,,,

envia el comentari