Demòcrates lamenta que no hi hagi un "front comú" per "bloquejar" les Corts el 28-A

El partit de Castellà defensa que l'únic diàleg amb l'Estat passa per negociar els termes de la implementació de la independència
Antoni Castellà | Europa Press

Demòcrates de Catalunya lamenta que l'independentisme no hagi estat capaç de conformar un "front comú" per "bloquejar" les Corts espanyoles "fins assolir la implementació dels resultats de l'1-O". En un comunicat, la formació que lidera Antoni Castellà recorda que el passat febrer va apostar per aquesta estratègia i constata que no ha estat possible tenint en compte que avui divendres s'acaba el termini per presentar coalicions a les eleccions espanyoles del 28 d'abril.

 

Demòcrates defensa que "l'únic diàleg necessari" amb l'estat espanyol és el que passa per la negociació dels termes de la implementació de la independència i insta els partits independentistes que concorren a les eleccions espanyoles a treballar en aquesta direcció.Comentaris
odisea
Es una quimera la independencia con estos partidos que van a la suya,y viven muy bien,mucho hablar y poco hacer.
terrassenc
Cal com a mínim una alternativa política pel 28A que defensi la RC (com Demòcrates), Poble Lliure deia ahir que sí que ho faria, però avui s'han tirat de la moto ells solets dient que volen tombar el règim del 78. A veure si s'aclaren d'una punyetera vegada.
ferran
Jo també ho lamento...És una llàstima que ERC vulgui tornar amb la farsa d’esquerres i dretes quan només podrem repartir-nos engrunes...És una llàstima que s’hagi perdut l’oportunitat en fer veure a la gent que mai sortiran de la misèria mentre hisenda i diners siguin controlats pel règim..És una llàstima que els partits encara no entenguin que mentre la cartera la tinguin ells, és absurd parlar d’esquerres i dretes.
Solsonés
El partits estan més interessats en les seves butaques que en la independencia i troben tota mena d'excuses per posar pel davant els seus interessos. Això fa que alguns comencen a estar tips i acabarem passant d'anar a votar. SI guanyen els fatxes sera culpa del mareix d'aquests partits i seran ells els que perdran més. Al menys deixarem de preocupar-nos. Llàstima era bonic i a més a més guanyara 'el dolent' però donem les gracies als 'nostres partits' i despediu-se de les butaques partits
MiqCar
Lo determinante en este caso es el Senado: ahí sí que debería haber una plancha como en las primeras elecciones democráticas
jg
pero si tú eras del psoe….sois unos fracasados...
David
I per què no us presentàveu amb Fron Republicà ???? En tot cas es trist constatar que a Erc i Convergència ja els hi va bé l'autonomisme (i els despatxets, i les portes giratòries, i els sous).
flama
@David... deixa ja de parlar de convergencia, i recicla t , Parlem de JxC, i que jo sapiga no han estat ells els que no han volgut l unitat.
LLARENA dPENA
Completameetn d'acord. Iuna desgraciada vergonya per part dels partits poolitics indepes. Especialment, i amb tots els titols que puguem imaginar, als d'EAC (Esquerra Autonomista, antiga ERC). Malhauradament, aquetsa gent s'han oblidat, si mées no per ara, de la república per manar una autonomia. Sembla que amb aixó, ja en tenen prou.
jordi tor
BLA BLA BLA ... ens veiem a les urnes!!
Anonim
Llastima que JxCAT sigi tan egocentrica
Vlad
Jo lamento que no et posis a treballar i deixis de fer el penques.

envia el comentari