La delegada del govern espanyol demana veure la taula de diàleg com una “continuïtat i no una novetat”

Teresa Cunillera es descarta com a membre d'aquesta mesa de negociació

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha demanat aquest dimecres que la taula de diàleg entre la Generalitat i la Moncloa es vegi com una “continuïtat i no com una novetat”. En una entrevista a la cadena SER, ha dit que “la voluntat de diàleg” no és suficient, i que cal que les dues parts vulguin que aquest diàleg sigui “fructífer”. Aquesta és, segons ella, la voluntat del govern espanyol.

“Només el fet de parlar ja és important”, ha assenyalat també la delegada, i ha volgut remarcar que des de l’arribada de Pedro Sánchez a la Moncloa “hem tirat endavant moltes coses que estaven encallades durant molt temps“. Cunillera ha assenyalat que “quan som capaços d’arribar a acords, donem una idea de com es pot conviure en un futur”. “Sí que veig que hi ha una voluntat de tirar endavant” punts de trobada entre Catalunya i Espanya, ha assenyalat.

Per altra banda, Cunillera ha descartat que ella estigui present en aquesta reunió de la taula de diàleg que s’ha de celebrar la setmana que ve però que encara no té una data fixada en el calendari. “Jo no vaig estar present en la primera”, ha assenyalat. Preguntada sobre qui assistirà en aquesta taula i sobre els dubtes que està generant el govern espanyol sobre si Pedro Sánchez estarà present o no en aquesta mesa de negociació, Cunillera ha demanat aparcar la “incertesa” i les “inquietuds” perquè “la gent ja té prou problemes”.

Comentaris

  mala peça 08/09/2021 11:57 am
  la delegada del gobierno de la una grande y libre, continua practicant el seu esport preferit el de la falsedat, el de ser una vividora, xerrar molt i no fotre ni brot. si continuïtat al franquisme parlar, si, i tan, però un ha de ser conseqüent amb els compromisos i responsabilitats que adquireix, i això el gobierno de españa, no ho és, hi ho saps molt bé collonera
  Tano 08/09/2021 12:02 pm
  Quin fàstic de personatge.
  Si 08/09/2021 12:24 pm
  És la continuitat del govern colonial de Vichy Catalan.
  Independence Process 08/09/2021 12:43 pm
  És clar, com una continuïtat dels paranys de l'ocupació espanyola. amb tot i malgrat la senyora Cunillera, si molts de catalans ho volem, entre tots aconseguirem de fer efectiva la independència.
  Ricard 08/09/2021 1:24 pm
  Aquesta senyora ens diu que cal continuar amb el 155. Ens pren per idiotes un cop més.
  Jou 08/09/2021 1:27 pm
  Aquesta "tertuliana" es una puta vergonya com a persona. No te valors ni dignitat.

Nou comentari