Defensa aixeca la suspensió del militar de 'La Manada'

Alfonso Jesús Cabezuelo està esperant que se li assigni destí
El militar Alfonso Jesús Cabezuelo
El militar Alfonso Jesús Cabezuelo | Europa Press

El Butlletí Oficial de Defensa va publicar aquest dimarts que el militar Alfonso Jesús Cabezuelo, condemnat a nou anys de presó per abusos sexuals a una jove en els Sanfermines de 2016 com a part de 'La Manada', ja no està suspès del seu càrrec, així que es troba en servei actiu, esperant que se li assigni destinació mancant sentència ferma sobre el seu cas. "Queda a la disposició del general cap del comandament de personal de l'Exèrcit de Terra i adscrit a efectes administratius a la subdelegació de Defensa a Sevilla", recull aquesta publicació difosa per eldiario.es, que l'ha obtingut mitjançant la bústia de filtracions Filtrala.org.


  

Es tracta d'una resolució signada el passat 4 de juliol pel General Director Accidental de Personal, Roberto Villanueva, en la qual s'informa que el cessament en "la situació de Suspensió de funcions" de Cabezuelo i el seu pas al servei actiu "assorteix efectes a partir del dia 22 de juny", encara que cal presentar un recurs d'alçada en el termini d'un mes a partir d'aquest dimecres, el dia després de la seva publicació en el BOD. Fonts de Defensa expliquen que es tracta "simplement d'un tràmit administratiu" perquè ha passat el termini de sis mesos preceptiu des que es va dictar la suspensió sense que hi hagi condemna ferma contra ell i per això té dret a sol·licitar que s'aixequi la situació de suspensió de funcions.

Comentaris
catala emprenyat
Hombre un chico tan majo y tan buena persona con todo lo que un hombre ha de tener (en españa) no podemos dejarlo aparcado.Faltan personas con par como este, caramba! y menos a un compañero!!!! La españa de pandereta flota y flota .... Otra cosa es que hubiera sido catalan ... ah! entonces la ley se ha de cumplir lo mas dura posible o se afina lo que haga falta. Viva el 'estado de derecho modelo ePPaña'
XX
Quin país, quina merda
Vergonya de ser espanyol, i per la força, és clar!
És clar que sí! con dos cohonnes!! que per això són españoles y mucho españoles! ha de seguir poder "treballant" de lo seu, de servir a la pàtria tal i com ha quedat més que demostrat. Si s'hagués posat un nas de pallasso seria una altra cosa, però és dels del tricorni, no se li pot exigir res millor.
No hi ha paraules!
És increïble, no sóc capaç de trobar una paraula per expressar la indignació d'aquesta acció, vergonya és massa fluix.
Jordi Comasobirana
Moraleja: si ets un violador militar o de la GC ja pots seguir violant com vulguis, que l'estat feixista et protegeix i t'afavoreix (i podríem continuar amb els informes inventats, les pallisses a iaies indefenses...
Gebre
El contrari hagués estat raro :(
Pere de manlleu
Nomes falta triar la medalla
Aquesta és la justícia de merda d'aquesta merda de país . .
Algú se n'estranya ? Jo el destinaria a Pamplona , potser no se les mamària tant felices i aniria pels carrers amb el cul ben apretadet.

envia el comentari