Dastis adverteix Torra que li pararà els peus si mou fitxa internacional

Critica la presa de possessió perquè ha estat "gairebé d'amagat" com si Torra fos "un president de segon ordre"
Alfonso Dastis, ministre d’Afers Exteriors, a Brussel·les.
Alfonso Dastis, ministre d’Afers Exteriors, a Brussel·les | ACN

El ministre d'Afers exteriors i de Cooperació, Alfonso Dastis, ha deixat clar aquest dijous al nou president de la Generalitat, Quim Torra, que el govern espanyol actuarà si l'Executiu català s'extralimita a la seva acció exterior. "En la mesura en què l'acció exterior del govern català s'atingui a les seves competències i prerrogatives la respectarem, però en la mesura en què se'n surti, com ha fet en el passat, actuarem com també ho hem fet", ha recalcat Dastis, en roda de premsa conjunta amb el seu homòleg xinès, Wang Yi.


 

D'altra banda, el cap de la diplomàcia espanyola ha qualificat de "singular" la cerimònia de presa de possessió de Torra com a president de la Generalitat, "gairebé d'amagat", "com si fos un president de segon ordre". Dastis ha insistit que el govern de Mariano Rajoy "aposta per tal que, siguin quins siguin els actes simbòlics en la gestió del Govern de la Generalitat, el que prevaldrà a l'hora de la veritat és el respecte al dret i la voluntat, i esperem recuperar la normalitat i la concòrdia a Catalunya".

 

Amb aquest objectiu, ha puntualitzat, "el govern espanyol vigilarà i treballarà com ha estat treballant en els últims mesos".

Comentaris
Estrijol
Ni ganes. El President Torra només ho es de la Generalitat, i per aquestes coses, ja tenim al de la República, que es el nostre President Carles Puigdemont.
Català a Mallorca
Doncs si heu d,estar tant fins com incautant urnes, redactant euroordres o fent màsters o graus podem estar ben tranquils els catalans amb l, acció exterior que no sabreu x on começar, sou la rialla d,europa!!!!!!
Rocío
Perro ladrador poco mordedor
toreador
ole tus huevos!! los malos se econden, nooooo?
Karlus
I aquest merda , mentider , que hi pinta aquí? Fora feixistes
Mes dialogar i menys amenaçar
Dastis es que de president ja en tenim un, ara per la vostra violència desfermada contra el poble de Catalunya, hem tornat a fer eleccions i ha tornat a guanyar el poble Catalunya, el vostre partit es un residu que no pot dirigir cap on va Catalunya, i os recordem que tornem a investir un president sense imatges del rei ni representants de un estat feixista en descomposició.
No pateixis home
La política d'exteriors ja la faran els de Berlín, Bèlgica i Escòcia. A veure si rebenta ja aquesta merda de dictadura encoberta.
JAC
Ls Stassi vigilarà..quina por! Jjjjjaaa
RFS
https://www.heraldo.es/noticias/aragon/2018/05/17/un-escritor-aragones-publica-the-new-york-times-articulo-sobre-torra-1244402-300.html
Tronc
Fins que no els putejem en l'economia, aquests imbècils no entendran res. Són uns lladres!!!!
som independentistes oi ??
'Le Figaro' compara las ideas de Quim Torra con las de Mussolini yMilosevicEn una columna de opinión, el diario francés carga duramente contraTorra, comparando algunas de sus ideas políticas con la de algunos personajesde triste recuerdo para Europa.
Joan de cal Sigró
Karlus I aquest merda , mentider , que hi pinta aquí? Fora feixistes, fora el Q Torra !!
Carallot
Si aquest falangista fracassat és el que ens ha de controlar !es relacions knernacioals , estem salvats. No veus sabatot que ja tenim "ambaixadors" a mig Europa , gràcies al nostre 155 ? Què et penses que faran allà ? Rascar-se la fava com tu ?
A
Ah Dastis, no voleu que la resta del món sàpiga com sou de feixistes i corruptes i mentiders, doncs aquesta feina tot just a començat. Heu demostrat lo patètics que sou, us ho podria-ho haver estalviat sen més democràtics.
Riverita
Ñ o la loca carrera hacia el fascismo.
Alberto
El matón Dastis
por sus obras los conocereis
Dastis, Zoido, Catalá, Santamaria els bufons de la corte!!! Zoido : medallas a la brutalitat policial porque han sido muy profesionales jajajajaja Dastis : El castellano no s'ensenya a Catalunya dit a la TV francesa/ les images de la brutalitat policial eran un montatge i fake news, dit a la BBC jajajaja Catalá : El jutge de la manada tiene un problema particular... justificant la seva sentencia injustificable! Santamaria: Hemos "descabezado" a los golpistas!
Aquets franquistas del partit podrit ,estan cada dia pitjor ,com una cabra ,sols saben robar,amenaçar, empresonar són fastigosos
Peperos mà la presor ja
Els feixistes han fet bé la seva feina
La gran majoria dels espanyols accepten gustosos un retorn a la dictadura feixista més crua sempre que se'ls prometés decapitar quants més catalans millor. Quants "progres" han posat el crit al cel aquests anys pels tuits catalanofòbics tipus "hay que echarles gasolina, a ver si arden todos"?Espanya és com Sèrbia dient que s'havia de defensar dels bosnis. Fent-se les víctimes i matant bosnis com una màfia qualsevol.
apa !!
Els feixistes han fet bé la seva feina : Quim Torra president de Estat Catala , els camisas pardas catalans
Paco
Te voy a quemar el bigote. TARADO
ciutada universalista
i vosaltres indepres tindre una titella de president que a banda es un feixista i un xenofob us agrada, perque si la republica catalana no la ha reconegu ningu encara i mira que n'hi han estats quasi 200, i damunt poseu un nazi i xenofob a la presidencia em temo que no us reconeixera ningu a tota la galaxia coneguda i a la desconeguda tampoc jajajajajaj salut i republica universal.
fideli
Ostis, el Dastis
Rue de la Loi
No cal, sr. Dastis, que el President de la Generalitat mogui fitxa. Ja està moguda. La mouen vostés i les seves euroordres
Rue de la Loi
No cal, sr. Dastis, que el nou President de la Generalitat mogui fitxa. Ja està moguda. Les seves euroordres, són a més a més un inestimable ajut per al procés d'independència: la seva poca traça i el fet que provoqui exilats polítics són un fet indiscutible a nivell internacional
Faxas de merda
Per el ciutada universalista
Nosaltres un titella de president? No diguis animalades...vergonya em faria obrir la boca, quan teniu un partit al govern a on tots son uns mafiosos, la majoria imputats i lladres fins i tot de cremes per la cara hahahahahaha
Elisa
Quina gràcia, ciutadà universalista...el que es universal, es el ridícul que està fent la justicia i el govern espanyol...
Antuan
Ciutada universalista por como te espresas esta claro que de odio xenofobia vas sobrado torra a tu lado un aprendiz.
Pobrets!
han fet sortir a una entrevista a un militar d’alta graduació demandante entesa. Si els hagués sortit de franc la represió no n’haguesen ofert cap.
Pussy Galore
Que no s'enganyi, esta en el lloc que esta per que parla angles per sobre de la mitja del PP, que tampoc es tant. Per el demès es mès burru que una sebata.
Resderes
Dastís està defensant la seva "gestió" davant els atacs de PJ. Ramirez que el culpa de que Ñ no tingui cap pes a Europa, per incompetent. Ja s'ho faran.

envia el comentari