La CUP veu "desproporcionada" la denuncia del PP contra Arran i dóna suport a seva la lluita

L'organització juvenil estripa l'escrit dels populars davant la delegació del govern espanyol a Catalunya
Arran intenta ocupar la seu del PP
Arran intenta ocupar la seu del PP | 20

La campanya de la CUP ha passat aquest dijous per la delegació del govern espanyol a Catalunya, on ha donat suport a l'organització juvenil Arran, després de la denúncia del PP per l'escarni a la seu dels populars durant la campanya de l'1-O. El PP demana sis anys de presó per a sis joves d'Arran per "enganxar adhesius i entregar-los unes caixes en forma d'urna", segons ha denunciat la seva portaveu, Mar Ampurdanès. La número dos de la CUP per Barcelona, Maria Sirvent, assegura que la denuncia és "desproporcionada" davant una acció que pretenia denunciar la "regressió de llibertats". Durant l'acte, un grup de joves d'Arran ha estripat l'escrit d'acusació del PP.


La petició de condemna del PP és per delictes de danys i desordres, pels que demana tres anys per a cadascun dels sis joves que van protagonitzar l'acció, i també de violació de domicili, pel que demanen tres anys més. En total 36 anys de presó pel conjunt dels sis membres d'Arran denunciats. Els fets es remunten al 27 de març, quan un grup de membres d'Arran van intentar ocupar la seu del PP a Barcelona. Els joves van entrar al vestíbul però el personal de seguretat no els va deixar passar. Els concentrats van enganxar cartells i adhesius a la porta del local amb el lema 'L'organització és la clau de la victòria'. La denúncia, lamenten des d'Arran, demostra "la voluntat de carregar contra el jovent independentista per defensar la independència, els drets de classe i el feminisme", ha explicat en una compareixença conjunta d'Arran i la CUP davant els mitjans de comunicació. Arran encara no ha decidit com respondrà la denúncia.

Comentaris
Si sí
Tots amb Arran i les CUP! Us necessitem!!
Que us bombin
A veure quan us entereu que passem de violencia i aldarulls. Ara us espabileu i assumiu les consequencies.
Sou els que més clar veieu
Qui us acusa de violents són els que aplaudeixen als feixistes. Molts estem amb vosaltres. El meu vot a la CUP.
A "Que us bombin"
L'acció concreta que es critica d'Arran no va ser un aldarull ni hi va haver violència. Van enganxar quatre cartells i enganxines i van passejar urnes de cartró per davant de la seu del PP. Solidaritat amb totes les persones (siguin del PDECAT, Esquerra, CUP, Arran, Comuns, anarquistes... )que pateixen la repressió injusta d'un estat que s'allunya de la democràcia.
Imna
Això és tan greu ?? A que us bombin Possar unes enganxines?? Son nanos joves que estan estudiant Què els bombin ?? Estic amb vosaltres , tot el meu suport !!!!!!

envia el comentari