Quim Arrufat demanda la CUP i el diari ‘Ara’

Els seus advocats asseguren que només vol que es restauri la seva reputació després de la publicació d'informacions sobre un cas d'assetjament sexual

L’exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha presentat una demanda contra el partit i contra el diari Ara –i contra el periodista Albert Llimós– per les informacions en què es va fer públic el procediment intern que la formació independentista havia obert contra ell per una denúncia per “agressió sexual”. Concretament, l’article publicat el 4 d’octubre del 2020 es titulava: “Quim Arrufat va marxar de la CUP amb una denúncia interna per agressió sexual”. El text contenia referències a fonts de la CUP que havien donat la seva versió dels fets com a partit i també explicitava que Arrufat no havia volgut respondre als intents del diari de contactar amb ell.

Segons un comunicat del despatx Arti Advocats, que porta la representació d’Arrufat, la demanda es va presentar el 28 de setembre als jutjats de primera instància de Vilanova i la Geltrú –població del demandant– i ha estat admesa a tràmit pel jutjat número 2. El mateix escrit del bufet d’advocats especifica que la part de la demana que es presenta contra la CUP és pel comunicat de premsa que la formació va titular Comunicat en relació a les informacions sobre Quim Arrufat, que es va difondre després de la publicació del diari Ara i on el partit ampliava les seves explicacions sobre el procediment intern seguit per la denúncia presentada davant els òrgans de la formació que s’ocupen d’aquests conflictes entre militants.

Segons la defensa d’Arrufat, l’únic objectiu de la demanda és “restaurar” el nom d’Arrufat en relació a “les falses acusacions públiques i sense cap mena de fonament fetes contra la seva persona”. El mateix escrit afirma que aquest afer ha causat “greus perjudicis tant personals com professionals” a l’exdiputat de la CUP. I insisteix que “l’única prioritat” és que “quedi palès que les informacions publicades són falses”. Per això, segons els advocats, Arrufat només demanarà la quantitat simbòlica un euro com a indemnització si li donen la raó en el procediment judicial.

Comentaris

    No es pot restaurar el que no es tenia abans 13/10/2021 2:47 pm
    Aquest pedorro mai ha tingut reputació de cap tipus, com no sigui la de gilipolles.
    Lluís Nicolau 13/10/2021 7:16 pm
    Els comentaris anònims insultants no acostumen a tenir cap mena de credibilitat.

Nou comentari