La CUP posa el crit al cel per la moció del PDeCAT i el PSOE

Els cupaires asseguren que “vulneren greument la voluntat del poble de Catalunya que ahir es va manifestar massivament per exigir el dret a l’autodeterminació”
Un dels cartells que acompanyen el comunicat de la CUP
Un dels cartells que acompanyen el comunicat de la CUP | CUP Barcelona

 

La moció aprovada pel PSOE amb el PDeCAT i el suport d'ERC ha fet posar el crit al cel a la CUP. A través d'un comunicat, la CUP considera que aquesta moció "vulnera greument la voluntat popular del poble de Catalunya i que és una mostra més de la intenció de tancar en despatxos tot allò que la gent, de forma autoorganitzada, ha aconseguit reivindicant als carrers"

 

Per a la formació de l'esquerra independentista, l'acord "demostra que el PDeCAT, amb la complicitat d’ERC, vol retornar a un escenari de pacte amb l’Estat espanyol, un Estat espanyol que vulnera sistemàticament drets polítics i civils i que es nega a reconèixer el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans". 

 

De fet, la CUP destaca que la moció "reforça la idea de que el Govern de la Generalitat practica el processisme 2.0, parlant simbòlicament de la implementació de la República mentre es retorna a la gestió neoliberal d’una autonomia sotmesa al 135CE i a l’amenaça de l’aplicació del 155CE". 

 

En aquest sentit, la CUP reivindica que "només es pot confiar en la força de la gent i en l’organització popular de base i que és la gent qui ha d’empènyer les institucions no només per exercir l’autodeterminació, sinó també per recuperar drets socials per a les classes populars d’aquest país"

 

 

 Comentaris
Josep
Cup, ja teniu el meu vot (abans ciu de tota la vida).
X*2
Jo tambè, això és tornar a 40 anys enrera
Encantadores de serpientes autonómicos
¡Ni engaños ni triquiñuelas, mareaperdices autonómicos! La gran mayoría del pueblo catalán ha pedido repetidamente, de forma masiva, inequívoca y durante años, que se reconozca y aplique sin ambages ni rodeos el derecho de autodeterminación. Como dice el mismo Borrell, Cataluña es una nación. Y el pueblo catalán se ha ganado a pulso ese derecho. ¡No hay otro camino ni otra salida que un verdadero referéndum de autodeterminación vinculante, limpio transparente y con supervisión internacional!
Pilar
Totalment d'acord, ni un pas enrere; i ni oblit ni perdo.
Mateu
Que encara no ho teniu clar , el que volem es l'Indepencia del nostre país...Que no heu vist la principal pancarta de la Diada de ahir INDEPENDENCIA
@nonimus
Però de quina moció parlen??????
LLARENA d'PENA
Quina merda d'acord pot ser una desgràcia com aquesta en que una de les parts imposa les seves condicions ? Les seves lleis, la constitució escanyola, ja son condicions. Per tant, els del PDECAT, ja han aceptat presentar-se a la negociació amb els pantalons abaixats. I poer què?, per MAS DE LO MISMO. Enten que Junqueres hi estigui d'acord peró, si en Torra i Puigdemont ho accepten, que no comptin amb el meu vot mai més. Ja no volem les molles. Ara volem el pa sencer. I si no ho heu entés ...
Prou ja
Votaré la CUP per primer cop, cansat de tanta puta tonteria.
FORTASEK
CUP...CUP...CUP... bic bic bic una forma de escribir....
Govern dimisió
Via fora, traidors.
Eleccions ja, tota aquesta gent no ens representa.
Es un cop d’estat intern.
Sergi
Què fort!!...i després de la Diada ( no sia que anem massa ràpids amb això de la independència,oi?)...Avui és el 1er día d'un començament de nou pacte amb Espanya. ERC i PDcat sou un traïdors..
...SIEGFRIED...
...SI LOS CATALANES INDEPENDENTISTAS NOS HACEN LO QUE NOS HACEN A LOS CATALANES CONSTITUCIONALISTAS CUANDO GOBIERNAN SIENDO UNA AUTONOMIA , IMAGINAOS LO QUE NOS HARIAN SI FUERAMOS UN ESTADO INDEPENDIENTE...

envia el comentari