La CUP lamenta “el patètic final de cicle polític” de JxCAT i ERC

Riera torna a estendre la mà al Govern per “arribar a acords” en la gestió de la pandèmia per revertir “el descontrol”

El diputat de la CUP Carles Riera ha aprofitat la seva intervenció en el marc de la compareixença del Govern per donar explicacions sobre la gestió de la Covid-19 per denunciar, després de diverses polèmiques entre els dos socis de l’executiu, que “som davant d’un Govern en fallida, en descomposició, amb atacs entre els partit socis del Govern, freqüents contradiccions i pugnes entre conselleries, fins al punt que la crisi ha arribat dins de la conselleria de Treball entre famílies d’ERC”.

Riera, que ha denunciat que “el descontrol, descoordinació, els missatges contradictoris i la desorientació” perjudiquen els ciutadans, que esperen una resposta a la crisi de la pandèmia, ha sentenciat que aquest escenari “és un patètic final de cicle polític en què ERC i JxCAT sucumbeixen davant dels nefastos resultats de les seves opcions polítiques de gestionar una autonomia. No estan a l’alçada de la gent ni de les respostes que demana el país”.

Ara bé, la CUP ha volgut tornar a estendre la mà al Govern: “Nosaltres tenim propostes, seiem i parlem-ne, practiquin el diàleg i no només el decret. Estem disposades a arribar a acords, tenim alternatives davant la crisi, i ens coresponsabilitzarem a facilitar-ho a nivell parlamentari, encara hi ha marge per prendre decisions encertades”, ha remarcat Carles Riera.

Comentaris

  i com volia que acabes? 18/11/2020 12:39 pm
  quan la unitat s'aconsegueix amb xantatges i trencant la paraula donada d'eleccions inmediates després del 9N com va fer Miss Catalunya, res pot sortir bé
  Ramonet 18/11/2020 12:51 pm
  Ni amb la CUP (no fan ni deixen fer), ni amb ERC no farem res, ERC ha matat l'1O i qualsevol esperança de que Catalunya avanci cap la seva independència , i tot per un plat miserable de llenties.
  Amb la vostra inestimable col·laboració. 18/11/2020 1:05 pm
  Recordo la votació del presidenciable Jordi Turull. Una cupada com una altra. Curts de mires i ressentiment com a filosofia.
  La CUP debería hacer algo constructivo en lugar de criticar los demás 18/11/2020 2:27 pm
  Convertir la catedral en economato, por ejemplo.
  No despisteu 18/11/2020 7:24 pm
  Patètic final de cicle polític del que vosaltres també en formeu part. No vos exclogueu per que en sou totalment coresponsables.
  Tripartit no, gràcies 18/11/2020 9:23 pm
  CUP = xerrameca i grans principis sovint contradictoris però no aclareixen si: a) estan d'acord amb el mandat del 1- O, la declaració de independència del dia 10 i consideren Puigdemont president legítim de Catalunya o si: b) consideren que el 155 no va ser un cop d'estat i que Espanya té el dret legítim d'intervenir Catalunya d'acord amb les seves lleis. No existeix una tercera possibilitat.
  Miquel 30/11/2020 2:53 pm
  Lo important és l'objectiu. Per aconseguir la independència Catalunya haurien d'anar tots junts els partits independentistes, per separat no faran res...

Nou comentari