La CUP insisteix que el pacte de Poble Lliure “té transcendència interna”

Els cupaires debatran sobre les conseqüències d'aquesta coalició en els espais assemblearis
La diputada de la CUP Natàlia Sànchez
La diputada de la CUP Natàlia Sànchez | ACN

La diputada de la CUP Natàlia Sànchez ha valorat que la coalició feta oficial aquest divendres entre Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya per concórrer a les eleccions del 28-A té una "transcendència" a nivell "intern". Davant d'això, considera que és "imprescindible" que els òrgans interns de la formació i la militància hi reflexionin per emprendre accions polítiques al respecte.

 

"Entomem el debat i la reflexió sobre aquesta decisió que és transcendent", ha subratllat Sànchez. Els cupaires tractaran la qüestió en el proper consell polític ordinari previst pel proper 23 de març.Comentaris
LSO
Os está muy bien os habéis partido, ahora asumir las consecuencias de vuestro comportamiento siempre diciéndole al Govern lo que ha de hacer, y vosotros en momentos difíciles, os largáis, espero que pageis cara vuestra traición y viva Poble lliure y fuera la cup.
natalia
heu d´aprofitar per teixir complicitats i bastir ponts de dialeg transversal de baix cap a dalt i bla bla , i si us dona temps teixiu-me un parell de bufandes per la propera tardor, gracies.
Angelblau
Aquest amenaçant igual que els unionistes. Com van caient caretes. L
Front Republicà
Si Endavant-Osan no es volia presentar...pos vale, pos adiós. Si Poble Lliure es vol presentar i, a més, ha trobat complicitats amb altres grups republicans de l'esquerra rupturista...som-hi.
Kiko
La majoria de votants de les CUP voliem que és presentesin. No diuen que el poble mana? Doncs que siguin una mica conseqüents, l´únic que ha fet Poble Lliure és exercir la voluntat popular de la majoria de votants. Si treuen representació sera la confirmació de que la gent vol que és presentin. A més la COS no va donar suport a la vaga general el 21F tot i que la CUP si hi donava suport i ningú s´ha queixat.
Núria
Tan mira el mon per un forat i ara resultarà que se us ha covat l'arròs. Front Republicà ha fet el que la gent volia i em sap greu, creieu-me, però crec que aviat po es parlarà de la CUP. Us han agafat el terreny. Encara estarieu a tempa de rectoficar, però no ho fareu, enpatareu en la votació...i creieu-me que sóc de les que penso que hauriem de ser tots un sol partit fins la República.
Maxim
M'ensumo que si la CUP prescindeix de Poble Lliure, es convertirà en un grupuscle, ates que molts fotrien el camp i sobretot perquè quedarien com un grup hiperideologitzat i marginal. Poble Lliure a més conseguiria nous suports i perfectament podria substituir a la CUP. Penso que és una sort que a la CUP tinguin gent com Poble LLiure, més val que no en prescindeixin o la cagaran. Però allà ells si volen ser un grupet com els de Lluita Internacionalista i afins.
El solipsisme de la CUP
Poble Lluire l'ha encertada! Dona alterativa i sortida política a desenes de milers de persones que mantenen la lluita popular republicana i independentista arreu del territori. La CUP va decidir coure's en el seu propi brou, en lloc de reunir i donar alternativa política a la gent que manté la lluita i no accepta l'obediència d'ERC i del PDeCat.
Gebre
El procés de independència de Catalunya s'emporta per davant a tot aquell que no es posicioni de manera clara i la CUP no es una excepció.

envia el comentari