La CUP insisteix: "El Parlament s'ha de posar al servei de la voluntat popular"

Maria Sirvent assegura que per als cupaires "és més important el 'com' que el 'qui'", però no veu encara que hi hagi voltant de fer un programa de govern republicà
Maria Sirvent
Maria Sirvent | Lluïsa Tarrida

La diputada de la CUP Maria Sirvent ha reclamat aquest dilluns que el Parlament es posi “al servei de la voluntat popular” i ha dit que “no hi ha cap element nou sobre la taula que ens faci pensar que puguem canviar posicionament respecte a la investidura”. Sirvent ha recordat que “sobre la taula no hi ha un programa de Govern republicà que aposti per polítiques socials”.

 

La diputada cuparie ha recordat que pel seu partit “la conformació de Govern ha de respondre precisament al pla de construcció republicana i no només a nivell internacional, encara que també és important l’estratègia d’internacionalitzar el conflicte”.


Sirvent ha recordat que és important destacar “el poder popular” i la seva “voluntat de construir una acció política basada en la sobirana popular, el poder constituent, i no pas un acció política a mida de les ingerències de l’Estat”.

 

La diputada ha insistit que per a la CUP “és molt més important el com que el qui” tot i que “la investidura de Puigdemont comporta un exercici de sobirania del Parlament i de resposta a la voluntat popular que ja és un primer pas en aquest com”.
Comentaris
La CUP insisteix: "El Parlament s'ha de posar al servei de la voluntat popular"
i no del IBEX 35 !!!
D'acord
Que el Parlament es posi al servei de la voluntat popular, no de la voluntat de les nenes de la CUP-CC.
Està claríssim Puigdemont president i República catalana ,i adéu caspanya
Este fraude de proceso es milagroso.
Cuándo parece que no cabe un tonto más, apretan y hacen un huequecito.

envia el comentari