La CUP espera un 'no' "radical" del Govern als pressupostos de l'Estat

La diputada Maria Sirvent lamenta que s'hagi entrat en un "xantatge" sobre les "engrunes" que ofereix el govern espanyol
Els quatre diputats de la CUP: Natàlia Sànchez, Vidal Aragonès, Maria Sirvent i Carles Riera | ACN

La diputada de al CUP al Parlament Maria Sirvent ha assegurat que la seva formació no entén per què el Govern no defensa un "no rotund" als pressupostos de l'Estat. En una entrevista a 'Ràdio 4', la diputada cupaire ha lamentat també que s'hagi entrat en un "xantatge d'haver d'acceptar engrunes que ofereix l'Estat". Així ho ha manifestat aquest divendres que el Consell de Ministres aprovarà els pressupostos estatals per al 2019. Sirvent també s'ha mostrat molt crítica contra les polítiques del govern Torra i ha assegurat que de l'abstenció a la investidura han passat a un "no rotund".

 

Sirvent ha carregat contra el model de seguretat del Govern que, segons ha assenyalat, "està més preocupat de coaccionar, coartar i prohibir des d'una perspectiva autoritària". I ha afegit que l'esgarrifa veure la coordinació entre el ministeri de l'Interior i el departament d'Interior per "controlar el territori contra l'independentisme popular".

 

La diputada de la CUP també s'ha dirigit a JxCat i ERC per demanar-los que no limitin la mobilització al carrer contra el judici de l'1-O. Segons la diputada, no es pot deixar que la repressió guanyi perquè sinó s'estarà retrocedint en els drets dels catalans i suposaria demostrar que la repressió és útil i serveix. Per aquest motiu, ha defensat que cal fer front a la "repressió" i ha lamentat que JxCat i ERC fessin una "campanya de desmobilització" i entressin en el debat sobre el que és pacifisme i el que no ho és.Comentaris
el verdugo del Cid
Sort en tenim de vosaltres, companys! Si depengués tan sols de ERC i PdCAT la partida principal dels pressupostos seria per a vaselina! Vejam si tenen gònades per convocar eleccions i escombreu aquests botiflers traïdors del Parlament i, a poder ser, de la galàxia!
Ferran
La CUP tendría que dejar durante un ratito de dar por culo. OK a que no votemos los presupuestos de Sánchez, y menos con promesas de inversión que nunca se han cumplido y que hemos tenido que or a quejarnos al maestro armero. No obstante y ya que están en política y no gerentando un prostíbulo, deberían darse cuenta que lo que ellos tienen que hacer es votar si a nuestros presupuestos.El momento lo exige.Los CIUDADANOS VOTANTES lo exigimos. E inmediatamente después, reinstaurar La República.
La diputada Maria Sirvent lamenta que s'hagi entrat en un "xantatge" sobre les "engrunes" que ofereix el govern espanyol
Maria Sirvent : Tens OVARIS de dir que els VASCOS ens roben als CTALANS ?? o et sembla be que els Catalans paguem el CUPO VASCO !! expliucat !!!
vaselina
querido cupaires, tras las brumas ( vaya usted a saber de que ), debéis ver, quien está traicionando de forma sistemática el espíritu del 1-O, una pista : empieza por E y acaba por C. ¿blanco y en botella?.
Doble blanca
Molt bé coincideixen totalment amb c's. i pp. fins i tot potser amb vox. Ara hauríen de mirar si entre els seus no s'ha infiltrat algú d'aquests partits.
Eugeni
Els senyors de la CUP són d'una radicalitat a prova de canó. Però de mullar-se acceptant responsabilitats de govern, ni parlar-ne. Els resulta terreny on podrien prendre ma, i això són figues d'un altre paner El seu lema és animar als altres. Sempre el clàssic "Aneu-hi", mai el "Anem-m'hi"
Fran bcn
Estic ja fart de fanàtics radicals, els quals no aporten res i em canvi només emprenyen i no aporten ni seny ni centralitat.....
Pals a les rodes.
No hi ha gaire diferència entre votar un partit unionista o la CUP. Tots estan per posar pals a les rodes. Només fan discursos demagògics, i no assumeixen cap responsabilitat.

envia el comentari