La CUP dialoga amb JxCat i ERC per una resposta unitària davant el suplicatori de Borràs

Riera diu que cal garantir "fer front a la repressió política" però també la "mà ferma contra la corrupció i mala praxi"

La CUP dialoga amb JxCat i ERC per acordar una resposta unitària de l’independentisme davant el suplicatori al Congrés de Laura Borràs. Segons ha explicat el diputat anticapitalista al Parlament Carles Riera, les tres forces negocien per “trobar solucions” i garantir que “es fa front a la repressió política, i que aquest cas no es converteixi en un judici polític contra Borràs però sobretot contra el conjunt de l’independentisme” i, alhora, que hi ha “mà ferma per lluitar contra la corrupció i la mala praxi als serveis públics”. Riera, que no ha avançat el posicionament del seu grup, ha dit que la CUP ha formulat la seva proposta a JxCat i ERC i que “la pilota està a la seva teulada”.

En una roda de premsa aquest dimecres al matí, Riera també ha expressat que no volen que la repressió “que sens dubte l’Estat espanyol exerceix sobre l’independentisme” serveixi per a “maquillar o ocultar la corrupció, ni que la corrupció serveixi per a tapar la persecució política”.

Nou comentari