La CUP demana que JxCat i ERC "no acatin" les suspensions de Llarena

Carles Riera sosté que "desescalar el conflicte significa aturar-se i que l’Estat ataqui amb més força"
Carles Riera, en un moment de la seva intervenció
Carles Riera, en un moment de la seva intervenció | Jordi Borràs

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha demanat aquest dimecres que Junts per Catalunya (JxCat) i Esquerra Republicana (ERC) "no acatin" les suspensions de Llarena, després que el jutge del Tribunal Suprem comuniqués al president de la cambra catalana, Roger Torrent, que suspenia els independentistes processats que encara mantenen l'acta de diputat. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Riera ha sostingut que "desescalar el conflicte significa aturar-se i que l’Estat ataqui amb més força". És per aquest motiu que ha assegurat que “qlgun dia hem de dir prou i aquest dia ha arribat”.


 

Riera també ha criticat que des de la declaració d'independència del 27 d'octubre "s'ha demostrat que no hem deixat d'anar enrere". "Aquest procés de passos enrere ha d'arribar un dia que s'aturi", ha afirmat.
Comentaris
fideli
els llarenismes, a casa seva...no necessàriament al domicili habitual fiscal...
CUP-Patetics de los mundos de yupiiiiiii!!
La CUP demana que JxCat i ERC "no acatin" les suspensions de Llarena, i que marxem del IBEX-35, i que sortim de la UE, i que montem tres mercadillus de la miseria, i que els rics paguin les escoles del poble !! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
plantejaments CUPAIRES !!
Estructures d'Estat de la CUP : Conseller de les cases OKUPES !! Conseller del Banc Popular Catala , Conseller de la Educacio Gratuita, Conseller de la abol-licio dels impostos ( que paguin els rics) Conseller d'Afers inmigracionals, que vingui topta Africa a casa Okupes de la CUP. Aixo es mes o menys el que bol la CUP !!
una idea.
Jo proposo al Carles Riera i al Arnaldo Otegui president i visapresident de la Catalunya Cupaire !!!
Sr Riera : recapaciti sisplau !!
La CUP demanarà la dimissió de Torra si manté el "diàleg autonòmic" i "traeix" el moviment republicà Riera avisa que "discutir molles amb l'Estat" és incompatible amb la independència, ja que els VASCOS !! ELS VASCOS !!!! Els Vascos , Sr Riera tenen el Pá sencer !!!!!!! ho enten aixó ?? o no ho enten !!!!
RFS
Sr Riera : baixi de la figuera !!!!
J. M.
I es clar que no s'ha d'acatar. És un jutge prevaricador, és una qüestió d'orgull personal
soci ANC
Hem de decidir si som un parlament sobirà o una sucursal administrativa. "Vindrà un dia en el què no podrem més, i llavors, ho podrem tot".(Vicent Andrès Estellés)
per el soci...an...se
soci ANC Hem de decidir si som un parlament sobirà o una sucursal administrativa. . SOM UN PARLAMENT AUTONOMIC !!!!!!!!
Jop
A part de demanar-ho,cup, fareu alguna cosa per entomar conjuntament l'acció i les consequències? Ho dic per que sense tots plegat fent pinya no ho aconsseguirem. I tots en sereu còmplices per acció o omisió i càlcul partidista de merda.

envia el comentari