La CUP protesta contra la taula de diàleg sense poder entrar a plaça Sant Jaume

La concentració estava convocada a les 18:30 a la plaça Sant Jaume

La CUP havia anunciat aquest matí una concentració contra la taula de diàleg per denunciar que es tracta d’una “via morta” i per “rebutjar la repressió continuada de l’Estat“. El partit ha anunciat la convocatòria a través de Twitter, sota el lema “ni pactes, ni renúncies” i “la lluita és l’únic camí”. La concentració ha tingut lloc avui a les 18:30 hores i, tot i que la convocatòria era a plaça Sant jaume, finalment els cossos de seguretat no han deixat entrar als manifestants a la plaça. Ho denunciava el partit anticapitalista a Twitter. “Interior, quin és el criteri polític per deixar entrar a Ciutadans a plaça Sant Jaume i a l’independentisme popular mobilitzat no?” diu el tweet.

A la concentració hi han acudit prop d’un centenar de persones, i no hi ha hagut cap incident, tot i la forta presència policial que ha impedit que la concentració arribés a la plaça Sant Jaume.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’han reunit aquest dimecres cap a les 15h al palau de la Generalitat, i han donat el tret de sortida a la taula de diàleg. No se sap, però, si la inauguraran i prou, o si lideraran tota la trobada. Aquest dimarts a la nit la Generalitat informava a través d’un comunicat que “tots dos governs es reuniran a la Sala Torres Garcia, en una sessió de treball encapçalada pels dos presidents“. És a dir, que encara no queda clar.

Després de la trobada amb el president de l’executiu espanyol, Pere Aragonès ha admès que les posicions de les dues parts estan molt allunyades, però les nostres conviccions són molt fermes”, ha defensat per deixar clar que el Govern no renunciarà a l’autodeterminació i l’amnistia, les propostes “majoritàries” de la societat catalana. “Més enllà de terminis molt concrets que no ens marquem, el més important són les concrecions, els passos endavant”, ha advertit Aragonès, que ha dit que s’autoexigiran resultats.

Comentaris

  Vendetta 15/09/2021 8:10 pm
  Cup? Botiflers culpables com jxc y er mes els seus satelits anc y momium y sobretodo culpables ki els voteu
  ¿ Que criterio ?. 15/09/2021 8:31 pm
  La mierda ,la suciedad, el mal olor, las litronas, los borrachos, los drogatas, los ocupas, los destroza mobiliario urbano... y encima preguntan " quin és el criteri"; vamos que no se puede ser más tonto. ,
  Qui està contra la taule de diàleg? 15/09/2021 9:34 pm
  CUP, VOX, PP i Corruptgència... Els fexistes, de dretes o esquerres...
  Gonzalo 16/09/2021 12:27 am
  Que mala leche tiene el fotógrafo....mira que hacer un gran angular....

Nou comentari