La CUP tornarà a consultar la militància sobre els pressupostos

La diputada de la CUP al Parlament Eulàlia Reguant ha explicat aquest dimecres que tornarà a ser la militància de la formació qui tingui l’última paraula sobre els pressupostos. En una entrevista als Matins de TV3, la diputada anticapitalista ha explicat que ara mateix la pilota està a la taulada del Palau de la Generalitat. “Nosaltres hem fet una proposta al Govern per mirar de desencallar la situació, i ara esperem una resposta“, ha dit. Una resposta que més tard haurien de contestar les bases anticapitalistes per saber si la CUP finalment esmena la totalitat dels comptes o si permet la seva tramitació.

Reguant ha assegurat que la seva formació presentarà l’esmena a la totalitat, però sí que ha deixat la porta oberta a retirar-la si les dues parts es posen d’acord. Per altra banda, la diputada de la CUP ha lamentat que Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya tinguin relació amb el PSC. “La bona relació amb els socialistes no és el que necessita el país“, ha dit, a més d’afegir que és un element que no ajuda a resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya.

La diputada dels anticapitalistes també ha insistit que una de les demandes que més repeteixen els membres de la CUP és que el Govern presenti un full de ruta per arribar a la independència. Ha opinat que cap dels dos partits majoritaris independentistes ha deixat ben clar quin és el camí que volen seguir per aconseguir l’emancipació del país, i ha recordat que en les eleccions del 14 de febrer l’independentisme es va imposar amb el 52% dels vots, a més de configurar un Parlament d’esquerres, motiu pel qual demanen que l’executiu presenti uns comptes amb més polítiques socials. Així mateix, ha demanat a JxCat i ERC “que no aboquin en la CUP els seus problemes i la seva pugna per l’hegemonia de l’independentisme“.

Comentaris

  Clara Novembre 17, 2021 | 12:51
  A la foto, qui parla va disfressada de proletària. A altres imatges, res d'envejar al look pija-hippie. Cup és pal a les rodes a tot. Es fa insuportable pensar que els seus estirabots com imposar "cupa" menstrual (res més masclista que la impositiva propaganda d'aquest producte fins i tot a noietes escolars, que l'Aragonés va defensar impúdicament al Parlament) i tantes altres mostres de visió desequilibrada i descontextualitzada puguin tenir influència a l'acció de govern de Catalunya com autonomia, o a una Catalunya independent, perquè l'ensorrament està assegurat. La societat està constatant que les esquerres han esdevingut esguerres. Permissivitat per la delinqüència que atraca i viola persones i domicilis i que ha convertit Catalunya en focus d'atracció de tota mena de màfies internacionals. Es comença amb bonisme "szoszcial" i s'acaba quedant tothom amb cara de gilipolles.
  President Aragonès Novembre 17, 2021 | 13:00
  Va home va, o, va dona va, no sigueu infantils què estem en una democràcia representativa.
  JordiP Novembre 17, 2021 | 13:31
  Aquests pardalets verinosos han apostat fort i ara es troben que l'Aragonés no diu "paso" sinó "pujo la posta". he, he, no saben jugar al pòquer i no havien pensat en que un farol no és més que un farol. Ara, vist que ERC pot comptar amb els vots de JxC (els fastigosos burgesos de Pedralbes, Sarrià i Sant Gervasi) i els Comuns, s'ho fan tot cames avall. Nens, no heu nascut per a polítics. Acceptar els pressupost i tracteu d'arrencar alguna millora durant la seva aplicació. No jugueu al que no sabeu.
  Ricard Novembre 17, 2021 | 17:49
  L'habitual show de la CUP per fer-se perdonar el que fan. Ja ho saben allò de que els acords "muten".
  Realitat Novembre 17, 2021 | 18:11
  La CUP va tenir 190.000 vots que van recolzar una determinada llista. Els diputats són els que han de prendre les decisions. Què hi pinta una consulta amb gent que no té ni la més remota idea de pressupostos, i que és impossible que sàpiga analitzar-los. Amb una dinàmica d'aquest tipus és impossible fer res que sigui raonable.
  federalista Novembre 17, 2021 | 19:13
  hahahah consulta amb qui, amb els paios de gracia que es passen el dia beguent birres i fumant porros, jajajaj en fi pena de pais,potser amb un bon canuto ple de hachis del moro, una ela que deien al meus temps, algu perroflauta d'aquestos tingui una idea brillant per portar al pais, jo quan em feia canutos de jove mai vaig tindre cap idea de res, i aixo que jo era un paio de sobresalent a la facultat de dret imagina't aquestos tarats fumats on poden portar el pais jajajajajaa

Nou comentari