La CUP alerta que ara com ara “no es donen les condicions òptimes” per abordar els pressupostos

Eulàlia Reguant demana al Govern si està a favor del govern espanyol i l'ampliació del Prat o "de la gent"

La CUP ha alertat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ara com ara “no es donen les condicions òptimes” per abordar un debat de pressupostos. En una entrevista al 3/24, la diputada cupaire al Parlament Eulàlia Reguant ha lamentat que l’executiu català hagi posat sobre la taula projectes com l’ampliació de l’aeroport del Prat o els Jocs Olímpics d’Hivern, mentre que n’hagi obviat d’altres com una companyia elèctrica pública, una de les qüestions que va entrar en l’acord d’investidura.

Sobre el Prat, Reguant ha demanat al Govern que aclareixi si està a favor del govern espanyol i l’ampliació o “de la gent” de Catalunya que, al seu parer, majoritàriament no la vol. Sobre la taula de diàleg i la presència o no del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Reguant ha considerat que el que veritablement hi hauria d’haver és “un marc que accepti que el debat està a l’entorn de l’autodeterminació i l’amnistia”. Si aquest marc no s’accepta, ha afegit, “és igual qui hi hagi”.

A l’entorn dels peatges i del manteniment de les autopistes que ara ja no en tenen, Reguant ha indicat que cal abordar el debat i dirimir “qui les acaba pagant realment”. Així, si bé ha considerat que els peatges “tenen un problema de progressivitat”, també ha opinat que si es deixa tot en mans dels impostos “ja sabem qui els acaba pagant”. Per això ha convidat a no oblidar una altra premissa, que és “que qui més té, més paga”.

Comentaris

  CUC.quetes riques 07/09/2021 8:34 am
  Mes impostos i un regwl d'iphone als pelacanyes okupes de la CUC, drogues, gos i ulleres !ola Flores
   Jou 07/09/2021 11:38 am
   Quin nivell xato, això t'ha sortit tot sol, o hagut d'esprémer la teva neurona que viu en total i absoluta soledat?
    Doctor Strangelove 07/09/2021 12:22 pm
    Doncs el teu maco no és gaire millor! La teva neurona tampoc treballa gaire, només ho fa per no deixar excrements quan passes pel carrer. Dit això, m'ha agradat molt això de la CUC! Doc.

Nou comentari