Cunillera insta el Parlament a crear un pla de retorn d'empreses en lloc de tornar a reprovar el rei

La delegada del govern espanyol a Catalunya eludeix valorar la decisió de l'Audiència Nacional sobre el detingut que volia matar el president Sánchez
La delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera
La delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera | ACN

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha instat el Parlament a crear un pla de treball perquè les empreses que han marxat de Catalunya tornin, en lloc de proposar una nova reprovació del rei Felip VI per haver incentivat la fuga d'empreses. Cunillera s'ha mostrat convençuda que la proposta rebria el suport unànime de tots els diputats. "Si se'ns facilita a tots la manera de treballar de manera raonable i ordenada, seria bo per a tots els ciutadans", ha defensat. La delegada del govern espanyol ha eludit valorar la decisió de l'Audiència Nacional de no acusar de terrorisme el detingut que havia planejat matar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i s'ha limitat a destacar l'encertada actuació de tots els cossos policials del país per garantir la seguretat de tots els ciutadans, "inclòs la del president".Comentaris
Josep
El rei, que s’el confitin els espanyolets
David
És el rei qui ha de fer un pla per retornar empreses, ja que és ell qui les va fer fora.
Pere de Balaguer
Qui hauria de demanar que les empreses tornessin hauria de ser el Gobierno. Va ser l'anterior Gobierno qui els va empènyer a sortir de Catalunya. A més els empresaris fugits li farien més cas que al govern de la Generalitat.
Aimé
A la taula de'n Bernat, qui no hi es: no hi és comptat.
J. A. V.
Al rei d'apaÑa elpoden ben bé donar pel ..... ja m'enteneu i les empreses que van marxar ja està bé allà on són . No ens fan falta ni l'un ni les altres .
Gebre
Va ser la casa reial qui va convidar a marxar les emoreses fora de Catalunya. S'ha de ser cínic.
Catalunya no té reis imposats a la forçe
El mateix que fomentava que marxessin l'as empresa ,ara volen que l,estimem ? A fer punyetes Visca la República Catalana
I què vol aquesta? Fins on ens hem d'abaixar els pantalons?
Més aviat, són els feixistes els que se'n poden anar amb les seves empreses, aquí no volem gentussa!
Fat Boy
Efectivament, el pla hauria de ser que els que vulguin tornar paguin una multa proporcional al temps que han estat fora i les administracions publiques no hi tornin a contractar mai mes.
Xavi
Al rei el poden donar pel cul. Així de clar. I qui vulgui marcar que marxi. Aquí no es compren les coses. Es que no has entès ni ina merda de que va tot.
Antoni Ferret
Teniu raó, però és que, d'aquesta manera, continuaran la política-espectacle que els interessa.
Les empreses que van marxar, son sangoneres, poden anar a prendre per el cul amb la delegada i el reieto
Victor
Què ?? Si volen tornar que tornin, i si no que no tornin. El Govern el que ha de fer és ajudar a les empreses que creuen en el país i que s'han quedat. A veure si ara encara demanen privilegis per tornar !!
Cunillera,
Per mi, "La Caixa" i Banc Sabadell se'n poden anar a Cácerez i Badajoz. i les demés a las Rias Baixas.
Res de nou cara al Sol
Jo la insto a que plegui i se'n vagi a la llar de jubilats i que deixi de tocar els pebrots.
Jordi Comasobirana
Les empreses i bancs que van canviar de seu, no sols no han de tornar, sinó que han de marxar del tot de Catalunya. Aquí no volem paràsits dedicats exclusivament a xuclar la riquesa del país per retre tribut i vassallatge a la casta de Madriz.
ramon
Mira cunillera, les empreses que han marxat, ni les necesitem, ni volem que tornin,
Anna
Si PSOE no haguéssiu col.laborat en el 155. No caldria q algunes empreses marxessin. Però sap què et dic?: Pues vale, pues adios!
Coñollera, llegas tarde
No necesitamos que vuelvan. Que se queden en espanyistan.con su rey, sus jueces, sus politicos y sus cloacas.
Cínica
Cunillera supurant cinisme.
Sra. Cunillera,
es que "les que van marxar" NO VOLEM QUE RETORNIN, ho entén !!!. I "el seu rei" ja s'el poden ficar a on els capigue.
apa, golpista del GAL, jubilat ja!!!
pobreta es una franquista que tota la vida ha fet de GAL, robant i matant per españa, la seva pocilga. Elñ gendre del Ros, subdelegat del GOBIERNO DEL GAL DE ESPAÑA, te estudis primaris? Vols dir que es normal el fill adoptiu del Ros dels semafors? PSC, robar, robar i 155 actes de terrorisme del GAL-SANCHEZ
Freedom
Sra. Virrei a, les empreses que vulguin tornar que ho facin, no posarem ponts de plata als traïdors. El rei si es culpable per trucar a empreses perquè marxessin. Per lo tant a Catalunya no volem Rei ni monarquia, volem la República.
republica
aquesta dona, algun dia treballarà i es guanyarà el sou, i ho farà d'una manera constructiva i deixarà de crear problemes i polèmiques, que no ja no està en una tertúlia de ràdio
¿Som els teus conillets, Cunillera? Xurriaca Pallaresa
Eus aquí una persona conseqüent, vol que tornin totes les empreses a Catalunya, inclosa Borbonia Sociedad anónima y uni personal. !Viva la Sociolista!
Xantatgistes i feixistes
Si tornen ... serà per seguir amenaçant-nos de marxar cada vegada que no fem el que volen els seus amics feixistes espanyols i els seus representants ?? Au, va! això no és seriós! Si tinguéssim alguna competència fiscal sobre l'impost de societats, per l'IVA, o similar de les empreses radicades a casa nostra encara serviria per alguna cosa, però tal com està muntat tot plegat, no reverteix ni un cèntim a la nostra economia que tinguin la seu social a Catalunya.
Ramona
cunillera de Franco, ja tens novio? Encara ets més lletja que la portaveu, que es senzillament HORROROSA, pobre dona horrible
l'únic que quedés a Catalunya serà la misèria, mosques puces caparres i algun bobo independentista adoctrinat !!
Picafort
No et preocupis collonera, de fet amb aquestes llistes , si tenen algun interès comercial, ja aniran ressituant-se pel seu propi benefici, i si no, que els bombin.
Cojonera cinica facista igual como Iceta.
El rei que va fer trucades personals a empreses per tal que marxessin no mereix una reprovació?
La intenció era arruïnar Catalunya com a revenja per demanar la independència. I ara li hem de donarés gràcies, gairebé, perque fan enrera el decret? Sra. O vostè és imbècil o es pensa que ho som la resta. Per cert,malgrat el punyetero 3%que sempre treuen i haver animat a marxar empreses, Catalunya encara creix per sobre de la resta. Alguna cosa fem bé els catalans..treballar potser? A donar lliçons a un altre lloc, burros!

envia el comentari