Cunillera espera que en els actes pels atemptats ningú tingui cap altre objectiu que reconfortar les víctimes

Afirma que qui busqui altres coses serà "jutjat pels seus actes"
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, a la cadena COPE
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, a la cadena COPE | Europa Press

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha afirmat aquest divendres que en els actes dels pròxims 17 i 18 d'agost a Barcelona i Cambrils (Tarragona), respectivament, pels atemptats terroristes perpetrats l'any passat, l'objectiu és que les víctimes i les famílies dels morts se sentin acompanyades i, per tant, qui busqui un altre objectiu serà "jutjat pels seus actes". "L'objectiu principal de l'acte és mostrar el respecte, la proximitat i l'afecte que tenim cap a les víctimes i als seus familiars", i "no hauríem de deixar que res enterbolís aquest objectiu", ha dit en declaracions a la cadena COPE.

 

Cunillera, que ha recordat que l'homenatge de Barcelona l'organitza l'Ajuntament, ha dit que el govern espanyol ofereix la seva disposició perquè tingui un gran èxit: "Tinc molta confiança en què les víctimes surtin d'aquest acte reconfortades i acompanyades". Pel que fa al rebuig del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, al fet que el rei Felip VI assisteixi a aquest esdeveniment, la delegada del Govern central ha defensat que en un acte com a aquest estan convocats tots, també el cap de l'Estat: "El rei sap que pot comptar amb la nostra col·laboració, només faltaria", i "assegurarem que tothom pugui anar a aquest acte", ha agregat.

 

Pel que fa a l'actitud de Torra, ha preferit no comentar-la ja que ha argumentat que, quan es parla d'un acte per l'aniversari d'uns atemptats, no cal entrar en la confrontació, perquè d'aquesta manera es fa "un mal favor a la societat i, especialment, a les víctimes". "Cadascun després serem jutjats pels nostres actes i haurem de donar resposta per allò que hàgim fet", ha manifestat, expressant el seu convenciment que l'homenatge anirà bé: "I si algú s'obstina que surti malament, caldrà estar alerta perquè no ho aconsegueixi". Per concloure, la delegada del govern espanyol a Catalunya ha advocat per transmetre un missatge de concòrdia: "Deixar per un instant allò que ens separa per unir-nos al voltant de les víctimes", i apartar "altres temes que interfereixin".Comentaris
Ramon
Ui, si, com vosaltres, oi? Perqué, vosaltres, els sociates, quan hi ha morts, recordem l'11M, recordem el Yak42, sou el paradigma de no tenir cap objectiu que no sigui consolar les víctimes, sí.
pep - manresa
No crec que a les víctimes els hi reconforti gaire la presència del monarca d'un estat ocupant, els serveis secrets del qual podrien haver estat inductors de l'atemptat de falsa bandera que tant dolor els hi ha suposat. Algú hauria d'aclarir la relació de l'imam de Ripoll amb el CNI, a més, és ben coneguda l'amistat (i els tripijocs) de la monarquia espanyola amb la saudita, promotora del terrorisme islamista.
Si la coherència fos oxigen, la Cunillera s'hauria asfixiat fa molts anys.
Norman Bates
Si l'objectiu és reconfortar les víctimes a qui els hi correspon fer-ho és al Major Trapero i a Joaquim Forn. Els que venen de Madrid l'únic que pretenen es usurpar els mèrits dels esmentats Trapero i Forn.
A les víctimes no els agradarà que s'hi presenti el borbó.
Confrontació, per no dir provocació, és que s'autoconvidi el representant d'un estat terrorista.
Clar que si, Cunillera! Resulta molt recomfortant que et saludi un dels exportadors d'armes cap a països que no respecten els drets humans
I que són ferms sospitosos de finançar el terrorisme islàmic. Aquesta és la categoria moral dels partis "progressistes"espanyols: fan exactament els mateixos actes cruels, egoïstes i corruptes que la dreta feixista, però t'envien algú amb pinta més simpàtica per explicar-ho. El sistema polític espanyol està podrit! Farcit d'inútils sense formació, amb el màxim mèrit d'haver fet la pilota al partit des de jovenets i no haver treballat enlloc a la seva vida, que juren fidelitat a l'IBEX 35
Andreuenc_Dani
Exacte, Cunillera! Hem de fer com l' estat després del 17-A, que va mirar per les victimes. Com ho va fer? Culpant de l' atemptat als Mossos, a en Trapero, a en Forn, al mateix Procés, a l' ANC, a TV3. Si, hem de prendre exemple de vosaltres. Quin estat més cabró!
ramonet
I jo espero que plogui brut nature...
A les víctimes ningú no els pot tornar a aquells que han perdut
L'única cosa que es pot fer és detenir els responsables i evitar que tornin a fer mal. Sap qui ho va fer, això, Cunillera? Ho van fer els mossos. I qui va coordinar aquella operació avui dia està pendent de judici per no haver llepat el cul de la gent a qui vostè defensa. Espero que la vida us torni tot el mal que feu i l'odi que escampeu. Feixistes!
Cunillera, el que voleu és seguir tapant les vostres vergonyes amb el dolor dels demés
Ep cunillera! També volem saber la veritat i depurar responsabilitats, sempre amb la pena només, els feixistes espanyols se'n surten de festa i aquí n'hi ha hagut molt de feixista fent mal pel mig. O hauria de dir simplement espanyol??
Uii siiii
Uiiii siiii Cunillera! Perqué tot aixó no ho va a dir a qui convoca monàrquics i unionistes i paga autocars perquè vinguin de fòra? No venen pas per les victimes , ho sabem tots, vostè també! Indignen moltes coses, i una és que ens tractin de idiotes.
Jesús
Comenceu per ser-ne absents, monarca i gobierno de España! que vau posar pals a les rodes i molta demagògia
xup
jo fos un afectat com ells, os engeguaria a pendre per el sac a tots plegats, i no hi aniria pas a aquest espectacle, efectats per el atemtat no os deixaeu manipular, que s,ho fagin sols
david
I, als amics de l'imam , els del CNI, qui els jutjarà?....
Pilar
Cunillera vostè diu pels actes serem jutjats, dons això!!!! .... Per altre banda potser als familiars i a tots ens agradaria saber la relació IMAN-CNI
Infectat
Els socialistes ens desinfectereu .abans de acompanyar a les Victimes
XX
Sobre tot la poli nacional i el borbó, que ves a saber que més saben
pere
Es una gran vergonya. Tot això demostra la mala sort que tenim amb els polítics feixistes de Madrid. Necessitem marxar aviat. Serà difícil fer-ho sense sang. Si malauradament n' hi ha, serà de la nostra.
Jim
Les víctimes del confident i els altres terroristes érem tots els ciutadans que poguessin atrapar.

envia el comentari