Cuixart impugna un vídeo aportat per Fiscalia que barreja imatges del 20-S a Economia i la seu de la CUP

Els advocats del president d'Òmnium acusen el ministeri fiscal de voler "reforçar el relat de falsa violència"
Les darreres hores de la protesta al carrer el 20S | Jordi

La defensa del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, impugnarà un vídeo d'un diari barceloní que la Fiscalia aporta com a prova al judici de l'1-O perquè, al seu parer, les imatges "estan manipulades". El vídeo, de dos minuts i divuit segons de durada, porta per títol 'Protesta ante la Conselleria d'Economia de Barcelona'. La peça, però, barreja imatges que corresponen a aquest fet amb altres escenes de l'operatiu que la Policia Nacional va fer el mateix dia davant la seu de la CUP. La diferència es pot observar perquè l'operació policial davant d'Economia va ser duta a terme per la Guàrdia Civil, i a les imatges es veuen els tres vehicles d'aquest cos policial que van sofrir desperfectes de consideració durant la protesta. En canvi, a les imatges que corresponen a l'operatiu policial davant la CUP, apareixen furgonetes de la Policia Nacional.

 

És per això que la defensa de Cuixart considera que la prova no és adequada, i que la fiscalia la presenta amb l'objectiu de "reforçar el relat de falsa violència" a l'entorn de les protestes.Comentaris
Aureli 1
Són tots una banda de " triar!eros " . Em pregunto ,d'esfera temps , qui jutjarà els jutges i fiscals per prevaricadors , falsos i no se quantes coses més ?
Genís
Quina vergonya de fiscalia, que no comprova res. Quina vergonya de tribunals, que admeten tota la bazofia de la fiscalia. Quina vergonya del Govern Espanyol que en teoria mana sobre la fiscalia i permet tot això!!!! INCOMPETENTS, PREPOTENS, TALIBANS, ...... HEM DE MARXAR, QUAN ABANS MILLOR!!!! Salut i independència.
És públic que la injustícia es mafiosa
fastic
aQuesta colla es creuen que tot si val feixistes asquerossos

envia el comentari