Cuixart: “Des de l’exili, la presó o a peu de carrer mai deixarem de lluitar”

Mauri denuncia que "la fiscalia del PSOE segueix amb la mateixa voluntat de persecució política"

Ni penediments, ni tercer grau: des de l’exili, la presó o a peu de carrer mai deixarem de lluitar, mai. Sempre endavant!“. És la reacció del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, a Twitter després que el jutjat de vigilància penitenciària hagi retirat el dret del tercer grau als set presos independentistes de Lledoners, a petició de la Fiscalia. El vicepresident de l’entitat cultural, Marcel Mauri, també ha opinat a la xarxa: “La repressió no s’atura. La fiscalia del PSOE segueix amb la mateixa voluntat de persecució política”. Quan deien ‘passar pàgina’ volien dir ‘torneu a la presó’. Seguirem lluitant per l’amnistia de tots els represaliats. Seguirem lluitant per assolir la independència”, ha afegit Mauri.

Comentaris

  Lluït 10/03/2021 1:28 am
  Fa pena la llobreguesa d'alguns. No entenen que Jordi Cuixart és una persona fidel, abans que res, a si mateix no pas des de la caparroneria sinó des de la fermesa de la defensa de valors positius universals i contra la injustícia. Una repressió injusta no pot tombar la voluntat, ni l'ètica ni la dignitat.
  Luisnomeacuerdo 09/03/2021 9:55 pm
  Ale caracuervo a la jaula a graznar.
  Sempre endavant Cuichart 09/03/2021 5:04 pm
  Recorda Cuichart: "Si el vigore va bene, avanti con el pene; si el vigore mingua, avanti con la lingua; si el vigore e nulo, avanti con el culo. Ma sempre avanti". Tu sabràs com vols i pots avançar.
   Fred 09/03/2021 9:29 pm
   Amb el cul. Ha perdut 3 anys de la seva vida per no res. Ell es creu una mena de Gandhi i pobret fa pena. Quant dolor infligit als seus perquè tot continuï igual.

Nou comentari