Cues als accessos a Barcelona pels vehicles que van a la manifestació

Hi ha 8 km de retencions a la Ronda Litoral i aturades a la B-23 i la C-58
El carrer Marina, ple de mar a muntanya per l'alliberament dels presos polítics
El carrer Marina, ple de mar a muntanya per l'alliberament dels presos polítics | 20

A menys d'un hora perquè comenci la manifestació per reclamar l'alliberament dels presos polítics catalans, es circula amb intensitat en els accessos a la ciutat de Barcelona a causa dels desplaçaments de vehicles que es dirigeixen a la mobilització. A la Ronda Litoral en sentit Llobregat hi ha 8 km de retencions, i en sentit Besòs 2 km entre la Zona Franca i el Port. També d'entrada a la capital catalana, a la B-23 es circula amb lentitud entre Esplugues de Llobregat i l'avinguda Diagonal, i a la C-58 a Montcada i Reixac. La sortida 21 de la Ronda Litoral està tallada pels preparatius de la manifestació convocada per l'Espai Convivència i Democràcia, que recorrerà l'avinguda del Paral·lel.


 

TMB ha preparat un dispositiu especial que inclou reforços a la xarxa de metro, tant de tren com de personal. Es recomana fer servir les estacions de Drassanes i Tarragona, de la línia 3, o les de Rocafort i Urgell, a la línia 1.Transports Metropolitans també aconsella als usuaris de metro no fer servir les estacions de Sants i plaça d'Espanya.
Comentaris
D'això no et queixes Colau, oi?
La propera manifa feu-la a un altre lloc, si us plau. Ja sé, tractorians, qu'ens suporteu amb paciència a nosaltres, els pixapins, quan anem a deixar-nos la pasta als vostres pobles miserables, però no ens mereixem aquestes invasions rurals. Catalunya té molts indrets gairebé buits ideals per a aquests aplecs.
Per el d'això no et queixes Colau
Ets un miserable!
flama
mira @aixo et queixes Colau, a part del tractoriants, et puc donar fer qud de Barcelonis hi herem molts, pero de que no he vist cap es de garrulus i quillos dels teus.
A
@això no et queixes: som catalans i tu no ets ningú per dir a ningú que vingui o no vingui, si sobre algú ets tu i els de la teva corda, per mi pots anar a cobrar el subsidi allà on creguis de la teva estimada Ñ. Ah i quant et paguen per dir tonteries?
Ni oblit ni perdó
Els tractorianos acabareu tenint cura dels vostres porcs lluny de Tabarnia. Temps al temps.
Per el d'això no et queixes Colau... Ets molt curtet!

envia el comentari