Cs vol denunciar Puigdemont per haver criticat l’ordre del TSJC per vacunar policies espanyols

El president a l'exili recordava que són els mateixos cossos policials que van pegar catalans l'1-O

L’eurodiputat de Ciutadans Jordi Cañas ha anunciat que el seu partit té la intenció de denunciar davant del Parlament Europeu i el seu president, David Sassoli, unes declaracions del president a l’exili, Carles Puigdemont, sobre la vacunació de policies espanyols i guàrdies civils. “Els qui van agredir ciutadans al crit de ‘¡a por ellos!’ continuen privilegiats i protegits pel sistema espanyol”, deia el president, i afegia que “els vacunaran passant per davant de persones indefenses i pacífiques a les quals van colpejar de forma salvatge el dia 1 d’octubre de 2017”. Segons Cañas, aquestes paraules són “menyspreables i abjectes” i “inciten a l’odi“. Considera també que aquestes declaracions “menyspreen el dret a la vida de servidors públics” i “atempten contra la seva dignitat”.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va donar aquest dimarts 10 dies al Departament de Salut perquè la taxa de vacunació de policies espanyols i guàrdies civils instal·lats a Catalunya assoleixi la que tenen els agents dels Mossos d’Esquadra. El TSJC va acceptar així la mesura cautelar sol·licitada pel sindicat JUPOL i l’associació JUICIL, que denunciaven que no s’estava vacunant els agents dels dos cossos estatals. En la resolució, el TSJC insta Salut a “garantir immediatament i sense cap excusa i dilacions la vacunació contra la covid” als cossos de seguretat estatals. Salut haurà d’informar el tribunal sobre l’execució de la mesura passats dos dies del termini de deu per vacunar.

Comentaris

  mala peça 28/04/2021 11:25 am
  ha veure jorge, hem pots explicar perquè el pressupost del ejercito español, augmenta un 9%, en plena pandèmia. No seria més de sentit comú, que aquest 9%, es destines a vacunes, per exemple, o en tot cas a la sanitat
  Ricard 28/04/2021 11:08 am
  Impecable twit del President: clar, veraç, concís.
  Ricard 28/04/2021 11:07 am
  No hi ha major incitació a l'odi que agredir ciutadans honrats indefensos votant.
  borinot 28/04/2021 10:59 am
  jorge cañas és l'odi en estat pur, que passa que escoltar les veritats fan mal, molt mal, no jorge. Que passa que com que els criteris científics, mèdics, en els impositors, no estan ben vistos, ara resulta que son odi, au va tarat, a tu si que t'haurien de denunciar, per ambaixador del franquisme, i de l'odi
   Tal com raja 28/04/2021 12:28 pm
   Cañas, ves a cagar!
  Ni oblit... 28/04/2021 10:57 am
  No home no, així no, nosaltres som d'altre món. Per què han de passar davat de col·lectius de majirbrisc com els majors de 70 anys. De ben segur que no tothom que treballi en sectors essencials està ja vacunat, ho estaran amb la primera dosi d'aquests que siguin majors de 60. Anem a pams, las vacunes arriban poc a poc i cal prioritzar. Per què no hi pensen aquest partit en clau de major igualtat també en salut de la població general? Simplement només busquen la confrontació sistemàtica i aliar-se contra tot allò que representi millor al poble. Dit d'altre manera, els importa un rave la gent i el seu benestar. Quina pena de país construeixen, i això és del tot ilegitim.
  miquel puigpelat 28/04/2021 9:59 am
  Estan malalts!!!!!
  Català 28/04/2021 9:08 am
  S, home. aneu denunciant;és l'unic recurs que us resta
  Pepe 28/04/2021 8:52 am
  Ara resulta que criticar també està prohibit però no si ho fan els del 155?

Nou comentari