Cs titlla la reunió pre-Bilateral de “presa de pèl” i diu que al Govern només li interessa el “procés”

Sierra creu que Torra i Puigdemont van "fregar l'absurd" a Waterloo i considera que viuen "al món a l'inrevés"

 

La diputada de Cs Sonia Sierra ha carregat aquest dilluns contra el Govern de la Generalitat i el conseller d’Exteriors i president de la Comissió Bilateral, Ernest Maragall, per la reunió que ha mantingut al matí amb els grups parlamentaris com a prèvia de la trobada amb l’Estat. “Ens hem trobat amb una presa de pèl, un ‘paripé’. No era una reunió per parlar de propostes per millorar la vida dels catalans, simplement se’ns ha llegit l’ordre del dia i se’ns ha deixat ben clar que l’únic punt que els interessa és el del procés, i que depenent del que es digui aquí, seguiran endavant o no”, ha sentenciat en roda de premsa des de la seu de la formació.

 

Per a Cs, aquesta actitud mantinguda a la reunió amb els grups delata que el Govern va a la Bilateral “decidit a fer com va fer el president, Quim Torra, amb Pedro Sánchez, dedicant el 90% del temps a parlar del procés”. “La pregunta és si ara dedicaran el 100% del temps a parlar del procés a la Bilateral. En aquesta presa de pèl ja ens han donat a entendre això”, ha afegit la diputada. En aquest sentit, Sierra ha volgut “recordar” a Sánchez i a l’executiu espanyol que quan es reuneix amb l’executiu de la Generalitat o amb Torra “no es veu amb el Govern de tots els catalans, perquè Torra ha renunciat a representar a tots els catalans i només representa al dels llaços grocs”. 

  

  

I en parlar de llaços grocs i d’independentistes, Cs s’ha volgut referir a l’acte que dissabte va mantenir l’expresident Carles Puigdemont amb Quim Torra i part del Govern a Waterloo (Bèlgica). “Mentre els separatistes aquí tanquen el Parlament, marxen de cap de setmana a Waterloo i es munten una festa privada on Torra fa de secretari d’un fugat de la justícia“, ha criticat la diputada. I és que per a Sierra, els independentistes fan que “es visqui al món a l’inrevés, perquè mentre a la Generalitat posen llaços grocs que no representen a tots els catalans, a Waterloo fan un ús partidista de l’escut de la Generalitat”. “Hem arribat a fregar l’absurd, al món de l’absurd”, ha conclòs. 

Nou comentari