Cs, sobre sobre el seu finançament: "No gastem en cafès"

Jorge Soler insisteix en "l'austeritat" del partit malgrat la milionària despesa en la campanya
Ricard Ustrell i Jorge Soler, en un moment del programa FAQS, mentre Núria Peraire explica els resultats electorals

 

“No gastem en cafès, en dinars, no convidem, cadascú es paga la seva part, és a dir, som un partit auster, el diner que tenim és per fer política, per contractar assessors, per a les campanyes electorals, cadascú s’administra, i no tenim seus embargades, nosaltres no tenim seus embargades”. Aquesta va ser l’explicació del diputat de Ciutadans per Lleida, Jorge Soler, a les pregunta de Beatriz Talegón sobre la despesa de 2,1 milions d’euros en la campanya electoral del 21D. El pressupost més alt de tots els partits que han concorregut. 

 

En el programa Preguntes Freqüents, de TV3, Talegón va collar Soler sobre el finançament del partit i la capacitat de generar tants recursos per afrontar una campanya electoral tan cara. El diputat electe, i portaveu de Cs a la comissió de Salut del Parlament, va justificar la despesa vantant-se de “no pagar cafès” i de ser “austers”. 


 

Líders del rànquing

 

La formació taronja ha tingut el pressupost més alt de campanya, amb 2,1 milions; seguint per ERC i PP, amb 1,8 milions cadascun; 1,7 el PSC i 1,4 Junts per Catalunya; i per sota el milió, s'hi compten Catalunya en Comú Podem, amb 0,8 milions i els 430.000 euros de la CUP. La llei establia un màxim de 3,9 milions. 

 

 

 
Comentaris
xup
aquest de C,s no tenen un altre pallasso per enviar a les tertulies, es que aquest no dona la talla
Fidriko
Fora conyes. C's ha sigut impulsat per l'Ibex 35.
Jordi Estelada
Partit falangista generosament subvencionat per l'ibex35 i donatius d'empresaris unionistes. És clar, han de mantenir-ho en secret! Opacitat absoluta.
Piti
Claro y todos los carteles y propaganda de estas elecciones las han imprimido en su casa con su impresora, y que mas " chatos " pijos de la derecha
Josep
Talegón és la millor... Preguntes frequents un gran programa!!
Elisa
no, ja sabem que les seves addiccions son mes cares...
Bacoretta Sant Joanera
Un dia anava la caputxeta a casa de la seva iaia a portar-li en una cistelleta un potet de mel, tres carquinyolis, una pera ,una poma ,una taronja i unes castanyoles per tocar-les a Nadal. La seva iaia estava al llit costipadeta i la fruita li aniria be per prendre vitamines i la mel per aclarir-se la gola, i en això que un llop frestec i molt ferotge........ Ciudadanos.
Ramon
En qualsevol país, un ridícul així significa la fi de la carrera política. En aquest cas, carrereta. Però que això no ens faci despistar de l'objectiu que hauríem de tenir: quants diners els han donat per aquesta descaradament fastuosa campanya i i qui els els ha donat? Jo no crec que tot hagi sortit dels cafès.
Victor
C's es pensa que som idiotes. Que segueixin així i veuran el poc que els dura l'alegria.
Això de c,s ridículs,penosos,dictadors i sobretot anticatalans .
Sisco
Tots sabem que darrera aquesta colla hi ha el IBEX, i algú mes com la FAES, xatos no ens mamem el dit això si els altres han de ser trasparents però vosaltres feu totes les trampes que podeu.
Paco
Grupo Planeta,Freixenet,Banco Grupo Prisa,Planeta, Freixenet ,banco Sabadell, etc ... Por poner algunos ejemplos.
Ni fu ni fa
Dons si que son cars els CAFES ? per poder ESTALVIAR tants diners per poder fer despres campanya.
Ni fu ni fa
Si han pogut fer campanya estalvian diners sense fer CAFES, Sr. JORGE SOLER , ho fan vostes 200 cafes cada dia o no ens PRENGUI el pel amb la seva resposta. CLARETAT i TRANSPARENCIA. Que li costa a voste un CAFE ? perque expliqui el dineral que han gastat a la campanya
maite
PATÈTICS Ciudadanos, ens volen fer combregar amb rodes de molí. i a més ens prenen per tontos
un senyor antic
Gasten en maquillatge per disimular i molt.
...SIEGFRIED...
...DINERO,DINERO,DINERO...QUE OBSESION...
Montse
I algú es pot creure això, jo no. Per posar la ma a l'Ibex 35, a Mercadona, a Festina, a La Caixa, al Real Club Espanyol i no se quants més llocs més no diuen que no. Són uns farsants, les juergas les faran de cara a dins, no de cara a fora, per donar una imatge. Fins aquests extrem arriben a ser de falsos. Obrim el ulls, aquests són les Faes, Aznar, Fuerza Nueva, La Falange, Ultres de dretes. Ara si algú treballa per a ells és evident que són uns ràcanos.
anonima
Be us ho heu gastat en una macro campanya per tenir un altaveu encara més gros per les vostres mentides i fer la demagògia més barata (bé en aquest cas, cara)
cavaller negre
L'ajuda de diners, apart de oligarques espanyols, la que tenen més forta els i ve del moviment o grup internacional LIBERTAS, mireu link, i buscar per països, en aquest cas SPAIN, i veure el partit que ajudant, i trobareu aquest de idees falangistes de C''s., si rebusqueu més sobre aquest grup, us podeu trobar en sorpreses, com l'Albertet anar a Dublin a buscar un bon feix de euros. https://es.wikipedia.org/wiki/Libertas_(partido_pol%C3%ADtico)
Ramon
Aquests són els que acusen Convergència d'haver-se finançat de la manera que ho feien tots els partits. I és per això, és a dir, és per coherència amb aquella acusació, que s'han vists obligats a finançar-se de manera ben diferent. No convidant a cafè.

envia el comentari