Cs remet un escrit a la Junta Central Electoral perquè TV3 deixi de ser "Tele Puigdemont"

El portaveu de la formació taronja, Fernando de Páramo, demana que s'intervingui per garantir "la pluralitat i la neutralitat" de la televisió pública
Fernando de Páramo a la seu de C's
Fernando de Páramo a la seu de Cs | JOAN ANTONI GUERRERO

El secretari de Comunicació de Ciutadans i portaveu adjunt al Parlament, Fernando de Páramo, ha anunciat aquest dimarts que presentarà un escrit a la Junta Electoral Central (JEC) “perquè TV3 deixi de ser la televisió del procés i sigui la de tots els catalans”. Amb aquesta iniciativa, Cs reclama que “es garanteixi la pluralitat i la neutralitat de la televisió pública de Catalunya, que paguen tots els catalans, els que pensen igual o diferent a Puigdemont”.

 

De Páramo ha dit que a Cs els preocupa “tenir una televisió pública que parla d’exconsellers a l’exili, que continua reconeixent a persones que estan cessades per trepitjar la democràcia i saltar-les les lleis”. El portaveu de Cs ha insistit que els  preocupa “que es manipuli la realitat del que passa a la nostra terra” i que TV3 “s’hagi convertit en TelePuigdemont”.


 

TV3, que va quedar fora de l’aplicació del 155, és el centre de crítiques constants per part de partits constitucionalistes, especialment de Cs i el PP. De Páramo ha insistit en la necessitat de canvis a la televisió pública: “Prou ja de tenir una televisió pública al servei del procés i no dels catalans; TV3 ha de ser la televisió de tots i cadascun dels ciutadans de Catalunya, votin el que votin, especialment ara que estem immersos en una campanya, en què s’ha de defensar la neutralitat, no pot ser que estigui al costat del procés exclusivament”.

 

De Pàramo ha comparat TV3 amb el “Gran Germà” del procés, ha dit, i ha criticat que, a parer seu, “segueix el reality de Puigdemont a Brussel·les” perquè “és el braç polític” del president. És per això que ha remarcat que cal que la televisió pública abandoni aquest camí i es posi “al servei de tots”. Cs vol que la JE intervingui “per garantir la democràcia” en el benentès que TV3 “dona un servei públic i es finança amb els diners de tots els ciutadans”. “Volem que defensi els interessos de tots i no que sigui el 'Matrix' de Puigdemont, que expliqui les coses com són, amb els seus matisos i la pluralitat que caracteritza la nostra terra”.

Comentaris
Karlus
Fora els ocupants feixistes del nostre país
Pere-Pau
una altre acudit dels Collonere'S que abans de dinar s'inflen de gots de "bourbons" i no hi ha ningú que els aguanti
Pere Gil
Doncs jo penso que TV3 s'hauria de posicionar MOLT més clarament a favor de la democràcia i en contra del feixisme i no donar tanta veu a partits com Ciudadanos, que només saben vomitar merda en contra de tot allò que no els agrada. No podem permetre que els mitjans públics catalans siguin tan escandalosament esbiaixats com els de l'Estat espanyol. I això no ho dic jo: tots els estudis independents així ho demostren. Fora feixistes dels nostres carrers! Fora els manipuladors de Ciudadanos!
Josep el rebel
I que em dius de la invasió de les tv espanyoles que castellanitzen,espanyolitzen, adoctrinen i manipulen.
J.M.
De què va aquest impresentable? C's ha estat convidat diversos cops al programa del dissabte nit Preguntes Freqüents i sempre s'hi han negat. Per què serà? I ara venen a fer-se els "gallitos". A la merda!!!!!
LUIS
Fernandito, los curas del opus te enseñaron en el ceu y tu aprendiste muy bien como aplicar el fascismo. Pero criatura, pinchas en hueso, has dado con Catalunya, y aqui, venir para entrar y aplastar con los kilos de tu deformado cuerpo lanzandote sobre la libertad de expresion en plancha, no vale para nada. ¿ No te vale ya con el puñado de cadenas de tv que teneis a vuestra merced plagadas de españolazos con contenidos adecuados a tus neuronas?
Indepe
A vostès no els preocupa TV3, els preocupa que TV3 sigui una cadena que sap fer periodisme seriós, objectiu , imparcial i molt professional. Vostès voldrien que TV3 fos com els canals espanyols per posar-nos al mateix nivell, però mai podreu. Per cert, amb la Repúblic, en comptes de TV3 hauria de ser TVC (Televisió de Catalunya) canal 1....
Anna
Estic segura q aquest home no ha vist mai TV3 a la seva vida. L'única cosa que volen és ensorrar les audiències i matar TV3. Que ho demani primer per la TV1.
Jose
No salis pqbsois feos feos...
Català a Mallorca
Noi segur que tens a ca teva una Smart TV oi? Doncs et donc la solució: busca al youtube NO-DO i veuràs allò que cerques i no trobaràs mai a la televisió de casa nostra. Ep, i gratis nen!!!!!!
rovello
A este señor le gustaria que TV3 fuera como las teles españolas , que solo saben difamar y mentir. Un ejemplo es la señora ANA ROSA QUINTANA que solo sabe echar veneno como una vibora , y las otras cadenas españolas son lo mismo .
Lluís
Aquesta gent de ciudadanos només saben atiar l'odi. Ells sónbels que volen dividir el país.
Nuria
Estaria bé que callesis una mica. Estic segura que no la veus mai tv3, ni tù ni els vostres votants. Si sempre parleu en castellá. Ja en teniu altres de tv. Deixan'S TRANQUILS.
xup
aquest es el macrra de la Barbimades, i el mamporrero del Riverita
Quim
Este muerto hambre del páramo solo quiere una "telecagarranos" que es lo unico que el pobrecito quiere oir y ver.
¡¡¡El chaaaaaaaaaatarreroo oigaaa. Rrrrreeecooooojoo ferralla, aluminiiooo, paaaalieress y baterías de ploooooomo!!!!
Bacoretta
Perrumie
No se
Que es un paramo ?
Sisco
Si la enveja fora tinya, que negra estaria-ho tots els de C,s
JMSS
Sou una colla de desgraciats manats per un falangista imbecil i una chupoptera de per alla baix el sur-
OncleSAM
i vinga dir tonteries! Apa noi, un va quedant aborregat si us escolta massa. Quina vergonya a la intel·ligència!
Jésus
¡Difama que algo queda! Deixebles del gran Aznar i de seu "Váyase.. Sr. González"
el tal Karlus necessita una núvia....
Karlus, excretes molta bilis i molt odi. Ho sento molt per tu, és nota que pateixes.......
la pluralitat i la neutralitat?
"Garantir la pluralitat i la neutralitat?" de que parles?el teu comentari demostra que no es vist de TV3 ni els anuncis, ¡¡Precisament jo personalment trobo que convida masa personatges com vosaltres que nomes veniu a sembrar discordia,per a quans catalans, que no siguin botiflers, ha convidad les cadenes espanyoles,que tambe paguem els catalans? MOLT PLURALS ¡¡ ja no pàrlem de la 13TV,la Sexta..etc que DEU N'HI DO¡¡ els comentaris i els personatges que hi surten MOLT NEUTRALS¡¡
España es un gran vertedero de mierda
Ara mateix dient per TVE que a la vaga general es van utilitzar nens com a piquets. I aquests cretins miserables es queden tan amples. Espero que es portin als tribunals europeus aquesta TV española, no saben el que vol dir la paraula dignitat.
CINISME EN ESTAT PUR
Pels teus comentaris,es veu que no veus TV3,una televisió massa adelantada i amb programes massa culturals per cervells atrofiats com el teu i de uns quans mes, el que us va son programes, "molt culturals" com Salvame i altres de "marujeo" o de sembrar odi i discòrdia com els de Tele5,la Sexta..etc,parles de pluralitat? precisament TV3 convida masa sovint a individus de la vostra corda C'S,PP..etc,quans catalans van a les cadenes espanyoles? isi per casualitat hi va algu,no pareu d'interrrompre
CINISME EN ESTAT PUR
segueixo: No pareu d'interrompre per no deixar-lo parlar,o l'insulteu i falteu al respecte· "muy plurales¡¡" dIUS QUE LA PAGUEM TOTS, ah¡¡ I LES CADENES ESPANYOLES NO LES PAGUEM TAMBE NOSALTRES? DONCS SI¡¡,per cert ,ningu us obliga a veure TV3,EN TENIU MOLTES PER TRIAR, I"de vuestro agrado" succesores del NO_DO",no saps el que es oi?doncs informa't, "el saber no ocupa lloc" I CALLA¡¡

envia el comentari