Cs recupera el “problema del 3%” encunyat per Pasqual Maragall

Acusa el nacionalisme de corrupte i es presenta com el partit que lluita contra els polítics corruptes
La bancada de Cs
La bancada de Cs | Jordi Borràs

“Cs no va néixer per anorrear la llengua catalana, sinó que va néixer per acabar amb la corrupció que l’omertà –llei del silenci- nacionalista, que sempre ha intentat tapar el debat”. Així s’ha expressat el diputat de Cs Nacho Martín Blanco, encarregat de defensar una proposició de llei de lluita contra la corrupció i protecció dels denunciants, que pretén protegir els funcionaris que denunciïn corrupció o pràctiques irregulars per part de l’administració.  De fet, ha centrat la seva intervenció en “el nacionalisme” i el “separatisme”, i ha explicat que quan tot just acabava d’estudiar Periodisme, va “sentir una vergonya profunda” quan durant una sessió parlamentària del 25 de febrer 2005, l’aleshores president de la Generalitat Pasqual Maragall va dirigir-se al cap de l’oposició per dir-li “vostès tenen un problema, i es diu 3%”. Artur Mas va demanar-li que retirés l’acusació o CiU retiraria el suport a l’Estatut, que pocs mesos després arribaria al Parlament per a ser votat.

 

Segons Martín Blanco, aquella seqüència de “pressió nacionalista” el va fer avergonyir com a ciutadà, perquè “l’oposició amenaçava de retirar el suport si es parlava de corrupció”. I ha conclòs que Maragall “tenia raó”, perquè “dotze anys després Convergència ha estat condemnada pel Cas Palau i acaba de ser expulsada del grup dels liberals europeus per corrupta”.Comentaris
republica
facha martin blanco, demostra que en el dia a dia de ciudadanos no tenen arguments, que el seu adn és crear polèmiques interessades i partidistes, per continuar destruint Catalunya, el català i la democràcia. I per cert ell de vergonya no en té gens ni mica, ni seny, ell el que si té és cinisme, condició indispensable per cer dels fasc'sistes de ciudadanos
Flama
Poques raons tenen per no dir ni guna ,quan necesiten parlar d un tema tractat fa un munt de temps i que ja no queda ningu d aquella epoca. I qie a mes no s ha pogut demostrar.
Claravalls
Fora immigrants españolustes de Catalunya. Fora colonos de Catalunya. Fora inadaptats de Catalunya Fora españolistes violents de Catalunya. Fora inadaptats - Ppsoecs - de Catalunya. Fora guarra zivil, policia nazional i ejercito ple de ferralla de Catalunya. Fora forces d'ocupació de Catalunya. España és més greu votar que violar...sou com les rates podrides fiscals i jutges españoles sou la vergonya de l'ésser humà.La riota del món. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República//*/.
Humbert
Ara resultará que els C´s volen ser els "salva patrias" de torn a Catalunya . Quanta falsetat i hipocresía porten dintre del seu esser !. Només cal mirar las sevas cares d odi politic per situarlos a on el si correspont : Lluny de la roba i de la política democrática catalana . Furga la miseria del passat no es de bona gent amb sentiments nobles . Mes aviat de gent rencorosa i derrotada.
rd350
pura maldat
Antoni Ferret
Sense tenir, ni voler tenir, res a veure amb aquest senyor i amb aquest partit, vull dir que té raó.
Politiquets que només serveixen per buscar enfrontaments i l'ios , fora del parlament ja i a treballar com qualsevol mortal.
Roger
De veritat, no puc escriure el que estic pensant d'aquests individus,,, de debò, no ho puc escriure. C's ha demostrat una i mil vegades que és anticatalanista ultradretana espanyola... que ens deixin en pau.
fideli
deixeu les ratlles que només us surten xorrades, Capullo's
Ramon
Maragall? Ni això. Maragall es va limitar a fugir d'estudi escopint el que li havia quedat de l'editorial del Periódico, que només pretenia salvar el tripartit del desastre del Carmel. Si t'hi fixes, Maragall és el factor individual clau i més determinant de tot el procés. Però per factors que cap d'ells no diu res de bo del personatge.
Sónia-Lucerna(Suïssa)
Aquests de c's son molt dolents peró molt i totalment contra Catalunya i el catalá. Marxem!!!
Jo mateix
Encara amb el 3% ? Quina poca imaginació , ni teniu programa polític , ni argumentació , res de res , només us mou l'odi contra Catalunya i tot lo català. Sou pura brossa i porqueria , feixises !!
Docteur Faustroll
Si us voleu fer una idea de com han arribat a magnificar i explotar el tema de la corrupció a Catalunya us recomano que us mireu la web: https://www.casos-aislados.com/ i especialment les estadístiques: https://www.casos-aislados.com/stats.php. La situació de Catalunya en el rànquing de corrupció ni de lluny s'acostra a la imatge que els manipuladors espanyols ens han estat venent... i molts catalans han comprat.
Docteur Faustroll
Andalusia: casos de corrupció = 118 / Comunitat de Madrid: casos de corrupció: 69 / València: casos de corrupció: 60 / Catalunya: casos de corrupció: 25
Docteur Faustroll
Cost de la corrupció: PP = 89,1% / CDC: 2,4%
Docteur Faustroll
Cost de la corrupció a Catalunya dins del total de l'estat espanyol: 2%.
Lola
El partido de Albert Rivera tenía cuatro ayuntamientos en Madrid: Valdemoro, Villanueva del Pardillo, El Molar y Arroyomolinos. El primero de ellos lo perdió tras una moción de censura, en El Molar una concejala fue condenada por ocupar terrenos del Canal de Isabel II y el alcalde de Arroyomolinos ha sido arrestado por corrupción.
Cartanya
Avui he llegit que un alcalde de Cs, de Alacant (crec) no estic segur pero es igual com que es poden comptar amb els dits de una ma els que tenen sera fàcil esbrinar on a passat el següent: Ni avia un laza per ocupar amb un sou de 40.000€ anuals, de les oposicions fetes el que Cs volia posar per que era dels seus va quedar tercer, dons ni la primera ni el segon o van poder fer, per aqueles coses que pases la plaça la va ocupar el afiliat a Cs. I aquí donan llisons de honradesa, hahahaha!!!!
Catalunya, malgrat el 3% lidera l'economia estatal
Alguna cosa devia fer bé. A C's a canvi, no li preocupa que CCAA com Andalusia no hagi crescut en 38 anys ni hagi baixat ni una miva l'atur. Impedeix que s'investiguin els negocis de l'emèrit i pacta amb el PP, per no parlar del suport a l'ultra dreta. Encara hi ha ignorants o fanàtics que es creuen aquesta xusma feixista. Per cert: tan Mussolini com Hitler van aconseguir suport popular anunciant que volien combatre la corrupció i respondre als "problemes reals de la gent" Llegiu història!
PereB
Destapar les vergonyes dels altres per evitar parlar de les teves. Ja no hi ha Ciu, els d'Unio s'han integrat a la seva banda, PDCAT està punt de desaparèixer però ells continuen amb el seu particular Matrix. Aviat C's serà el partit dels arqueòlegs.
Remigio I
Cuando no se tienen argumentos se echa mano de la pertinaz sequía o de la conjura judeo-masonica. Á ver cuando la derechona actualiza su marketing.
LSO
Choni tienes un familiar muy cercano que te aportó mucho 3%.

envia el comentari