Cs promet tenyir de taronja el cinturó roig

Demana al PSC que deixi clar abans del 21D que no participarà en un govern amb ERC i els Comuns
El número dos de Cs, Carlos Carrizosa, a Sant Boi de Llobregat
El número dos de Cs, Carlos Carrizosa, a Sant Boi de Llobregat | G.A

 

El partit d’Inés Arrimadas ha triat una de les poques ciutats de Catalunya que el 27 de setembre del 2015 es va tenyir de color taronja. Sant Boi de Llobregat, feu del socialisme i bressol del catalanisme incipient a les portes de la transició espanyola. El 27S, Ciutadans va ser la força més votada –no així el 26J, en què En Comú Podem va ser primera força, seguida del PSC, i en tercer lloc, Cs- i ara aspira a mantenir el record de vot dels santboians. En una visita a la Fira de la Puríssima, el número dos d’Arrimadas, Carlos Carrizosa, ha recordat la victòria a Sant Boi de fa dos anys i ha assegurat que “optem a ser la primera força al Baix Llobregat, ho aconseguirem segur”, ha pronosticat. De fet,  vaticina que si “allò que va ser cinturó roig continua essent taronja, podrem guanyar les eleccions al separatisme des del Baix Llobregat, que té molt vot taronja, i també en tot el cinturó roig de Barcelona, si existeix el canvi de vot com el 27S, podrem posar fi al procés”.


 

Però per canviar el color del cinturó roig, Ciutadans necessita véncer el candidat del PSC, Miquel Iceta, un candidat que "no és enemic, perquè tots som constitucionalistes", ha remarcat Carrizosa, però sobre el qual Cs hi penja una sospita, un tripartit d'esquerres amb els Comuns i ERC: "El vot als socialistes és dubtós, però el nostre està destinat directament a posar fi a la burla a les nostres institucions i a les lleis, a la fuga d'empreses i a la divisió de la societat. Garantim el final del procés", ha promès Carrizosa. De fet, ha remarcat que Iceta "només ha dit que no farà president un separatista, però en cap moment ha dit que no el faci vicepresident", en relació a un hipotètic pacte amb Iceta de president i ERC i els  Comuns com a socis. 


Carpa de Cs a la Fira de la Puríssima de Sant Boi
Carpa de Cs a la Fira de la Puríssima de Sant Boi | G.A

 

Segons Carrizosa, la gent que els atura pel carrer no els pregunta quants escons obtindran, "sinó si podrem aturar tot això, si acabarà la tensió que ha provocat el Govern de Puigdemont i Junqueras". Una preocupació que Cs creu que reflecteixen les enquestes, que situen Cs "com l'única força força capaç de batre ERC, som la força constitucionalista que està més a prop de guanyar el 21D". 

 

Mentre no arribava el candidat, a la carpa de Cs de la fira el partit rebia algunes adhesions de santboians que els felicitaven i els anunciaven el seu vot, alhora, això sí, que els demanaven un regal, una bossa de tela blanca amb el cor de Cs amb les banderes catalana, espanyola i europea, un calendari i un bolígraf, a més de fulls de propaganda electoral. "A ver si les ganamos de una puñetera vez!", ha dit una senyora que ha arreplegat la bossa quan passava per davant de la carpa. Carpa, per cert, que està a costat de la de Catalunya En Comú Podem. De moment, convivència pacífica entre els dos partits i entre els passejants de la fira.  

Comentaris
JAC
Quin fart es faran de comprar pintura, si volen tenyir-ho tot de color taronja..... La pija Arrimades demanant el vot als qui viuen en barris obrers... Com s'ho farà? Els explicarà que si guanya implementarà el contracte únic o que els hi retallarà encara més les pensions...? O que no hi ha diners a la guardiola de les pensions...? O bé ho farà fomentant el sentiment espanyolist. A que sabeu la resposta? I diuen que no són nacionalistes!!!! Quina barra!!! Quina demagògia. Dime de qué presumes...
Hans
parasitisme.
LUIS
El votante de origen español y de izquierdas, ahora va a apoyar masivamente a la falange disfrazada de butaneros, parece ser que ahora aquellos que han luchado historicamente por asfaltar sus calles y salir del barro al que fueron condenados por el desarrollismo franquista, ahora van a votar al primo de rivera del adosado de Pozuelo de Alarcon. No tendrian dignidad.
Fart de fachas
Necessitarà una bona caravana de camions per portà les taronjas, perque de vots ya seràn molt menys del que somian.
Pau
Clar, perquè van a buscar el vot de la garruleria, perquè hi ha l'Hospitalet, Cornellà o Ripollet, però també Opitalé, Conneyá i Riposhé, i aquests són els que busquen: gent inculta, garrula, inadaptada, d'orígens baixos.
xup
comença a ser greu si l,hi ha acumulat la sang als globus oculars, desenroscat la boina urgentment
Clar
Si, lerrouxisme falangista.
capullo, estás en territorio hostil
Sisco
Si volen tenyir de taronja el cinturo roig serà perquè algú aporta molts calerons, don surten tans cales per poguer omplir mig Catalunya de pamfletos de C´s? um um um , no ser no ser, però el IBEX crec que está fen molts esforçus perquè les dretes arrasin, com enganyen els pobres ciutadans.
Fran-bcn
Es clar, a captar el vot dels xonis , garrulos i inadaptats. NO cal ser indepe pero anar a pescar en aquests barris,... és una tàctica molt coneguda....la pijeria Cs a la recerca del vot obrer...jajajajssjajaj
no us en foteu tant, que això que diu el carrisosa ja ha passat anteriorment
sé com a mínim de dues localitat, historicament votants de psoe, però masívament eh, que (no sé quines eleccions van ser), tots, "tots" van votar el "narajito"...per flipar!!!...no és pot dir ni tampoc és correcta, però la gent haurien de mostrar un mínim de criteri per poder votar....sí a espanya hi hagués més cultura, hi hauria polítics democrates o no tant corruptes, més semblant als europeus.

envia el comentari