Cs porta a la fiscalia la protesta amb què va ensopegar Álvarez de Toledo a la UAB

El partit taronja ho anunciat a la plaça Cívica del Campus de Bellaterra on s'ha traslladat per retirar llaços grocs

Carrizosa i Mejías
Carrizosa i Mejías retiren llaços grocs a la UAB | ACN

 

La candidata de Cs al Congrés per Barcelona, Carina Mejías, i el portaveu taronja al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, s'han traslladat aquest dilluns a la Plaça Cívica del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on han començat a retirar llaços grocs. D'aquesta manera el partit taronja ha dut la campanya electoral al cor del campus de Bellaterra després que la candidata del PP Cayetana Álvarez de Toledo protagonitzés un altre episodi controvertit, amb l'assistència a un acte de l'entitat juvenil S'ha Acabat. Álvarez de Toeldo es va haver d'efrontar a una protesta d'un grup d'estudiants, fet que li ha servit ara per fer campanya.

 

Precisament, des de la UAB Mejías ha anunciat que Cs ha post en coneixement de la Fiscali els fets que van passar perquè s'investigui "qui els va instigar". En aquest sentit, Mejías ha vinculat Arran, la CUP i sindicats estudiantils amb la protesta. Cs denuncia que "es va intentar impedir" un acte per parlar d'Europa "de forma violenta" amb l'objectiu de "fer callar aquells que es volien expressar lliurement i vulnerant drets fonamentals". Mejías també ha denunciat "la passivitat del rectorat i l'equip de govern que mira cap a un altre costat".

 

 

La periodista de Catalunya Ràdio Coia Ballasté ha publicat un vídeo del moment en què Mejías i Carrizosa treien llaços a la UAB.

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?