Cs lamenta que ERC estigui “entestada” a parlar “només d’unilateralitat”

La diputada Lorena Roldán acusa Torra de "degradar" les institucions catalanes arran de l'incident amb Morenés a Washington

 

Ciutadans lamenta que ERC estigui “entestada” a parlar “només d’unilateralitat i independència” i no tingui intenció “de sortir del conflicte i superar aquesta ruptura”. Després que ERC hagi aprovat el full de ruta de la formació aquest cap de setmana en la Conferència Nacional, en què no es descarta la via unilateral per aconseguir la independència, la diputada al Parlament, Lorena Roldán, ha assegurat des de Tarragona que cal “treballar en allò que ens uneix”.

 

D’altra banda, Cs aprova la reunió que hi ha programada entre Sánchez i Torra per al 9 de juliol perquè estan a favor del diàleg. Amb tot, han alertat al president espanyol que només es reunirà amb el president “dels catalans que porten el llaç groc”. Roldán, que ha reclamat als partits independentistes que facin “autocrítica”, ha acusat Torra de “continuar degradant les institucions catalanes” arran de l’incident entre el president del Govern i l’ambaixador espanyol als EUA, Pedro Morenés, a Washington.

Nou comentari