El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs ingressa al Palau de la Generalitat pel coronavirus
  • CA

La crisi del coronavirus està deixant molts titulars i entre aquests, avui a Catalunya, n’hi ha un de particular. El fet és que finalment representants de Cs ingressaran al Palau de la Generalitat després d’una llarga absència del partit a les convocatòries del president de la Generalitat. Ni l’1-O, ni les crides al diàleg han aconseguit mai que el partit taronja s’acostés al Palau, a no ser que es tractés per fer la denúncia sobre els llaços grocs o les pancartes que reclamaven deixar en llibertat els presos polítics. 

Aquest dimarts, però, la situació canvia. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha cridat els grups parlamentaris a reunir-se per tal de compartir informació sobre el Covid-19, el virus que té amb l’ai al cor a mig món. El partit que capitaneja Lorena Roldán ha decidit enviar per “responsabilitat” el seu responsable de temes de sanitat, Jorge Soler, i Carlos Carrizosa.

Les darreres entrades de Cs al Palau de la Generalitat que es guarden en la memòria es remunten a gener del 2016. Aquell mes Inés Arrimadas va visitar Carles Puigdemont a qui li va lliurar “un full de ruta per a tots els catalans”. Quatre mesos més tard qui visitaria Puigdemont seria Albert Rivera. Rivera ja havia estat al Palau el 2007 visitant l’expresident José Montilla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa