El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs inclou la periodista Anna Grau com a número dos per Barcelona el 14-F
  • CA

Ciutadans col·locarà la periodista i escriptora Anna Grau com a número dos a la llista de Barcelona de cara a les eleccions del 14-F, segons ha avançat aquest dijous l’ABC i han confirmat des del partit. Segons informa el diari, Grau es va afiliar al partit després de la gran derrota que van patir els taronges en les darreres eleccions espanyoles (de 57 diputats van passar a tenir-ne només 10).

Inés Arrimadas la presentarà aquest mateix dijous, i anunciarà que anirà de número dos, sent l’actual líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ocupa el primer lloc. El nou fitxatge arriba després que Lorena Roldán deixés la setmana passada el partit per incorporar-se a les llistes del PPC, de número 2 per Barcelona, fent tiquet amb Alejandro Fernández.

Grau va ser escollida com a presidenta de Societat Civil Catalana a Madrid el passat mes de juliol. Es va llicenciar en Periodisme a la UAB, i ha publicat alguns llibres, com El dia que va morir el president, #Podemos, Els espanyols són de Mart i els catalans de Venus?. Va ser corresponsal a Nova York del mateix ABC i actualment col·labora en alguns mitjans com RTVE, La Sexta o la Cadena Ser.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ciudadanos por la unidaz de Apaña. a gener 07, 2021 | 09:56
    Ciudadanos por la unidaz de Apaña. gener 07, 2021 | 09:56
    "Nadie sabe apañol en Cataluña" = ferpecto para la rabia de "Ciudadanos", fichada. Perro rabioso, perro fichado para Ciudadanos.
  2. Icona del comentari de: RAMON A a gener 07, 2021 | 11:38
    RAMON A gener 07, 2021 | 11:38
    Els pitjors son els botiflers de casa
  3. Icona del comentari de: Tom a gener 07, 2021 | 11:49
    Tom gener 07, 2021 | 11:49
    No sap on calentar la cadira aquesta senyora a Vox segur li guarden un lloc.
  4. Icona del comentari de: Eulàlia a gener 07, 2021 | 12:13
    Eulàlia gener 07, 2021 | 12:13
    Definitivament ja és el lloc q volia!!! Suposo q ara viurà a Catalunya, xq x estar informat i poguer acusar, s'ha de viure al País q acusas i NO desde Madrid Després de veure-la al programa de tve sobre l'ensenyament i quina llengua s'utilitza, entenc el comportament d'aques personatge, és en la.linea del seu partit. Escampa tota les fakes q poguis q algo quedarà. Així són ells!!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa