Cs es planteja canviar de seu a Catalunya

El partit nega que sigui per qüestions econòmiques sinó per raons sanitàries

Cs s’està plantejant un canvi de seu a Catalunya. El partit ocupa actualment uns baixos del carrer Balmes de Barcelona, al barri de Sant Gervasi-Galvany, que van estrenar el setembre 2015 –primer com a seu electoral i després com a definitiva– i ara tenen l’opció d’una mudança sobre la taula. Segons ha publicat el digital ‘Vozpópuli’ i ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies, Cs desvincula aquest possible trasllat d’una “qüestió econòmica” per la pèrdua de 30 diputats a les passades eleccions al Parlament i assegura que els motius són sanitaris: es tracta d’un espai amb “ventilació no suficient” i amb la sala de premsa al soterrani.

De fet, els candidats de Cs no van trepitjar la seu del partit a Catalunya durant la darrera campanya electoral, que es va celebrar en plena pandèmia de covid-19. El partit va llogar un espai a Montjuïc des d’on va celebrar els actes i l’equip de campanya es va reunir en unes oficines cèntriques de Barcelona. Si es materialitza la mudança, han explicat fonts de Cs, no serà “per anar a una seu més gran o més petita” sinó “per anar a un lloc més adequat i pràctic per les recomanacions sanitàries“.

La de Balmes és la quarta seu que el partit que presideix Inés Arrimadas ha tingut a Barcelona. Cs va néixer en uns despatxos de la Torre Urquinaona i també va passar pel passeig de Gràcia –al mateix edifici on aleshores tenia la seu Reagrupament– i per la Gran Via de Barcelona, entre la Monumental i la plaça de les Glòries. Abans de convertir-se en la seu a Catalunya, l’espai que ara tenen llogat va ser també la seu electoral de l’expresident del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu el 2015.

Comentaris

  Ton 05/03/2021 3:18 pm
  Jo els aconsellaria que s'anessin a Burkina Faso, estarien a la seva salsa. La xusma fora de Catalunya es el més recomanable.
  Dani_Andreuenc 05/03/2021 2:48 pm
  La poden posar a qualsevol punt d' Espanya, que es molt gran. No cal tenir-la a Catalunya. Total, que ja han acomplert la seva missió. Son a la paperera de la historia. Pero la de veritat.
  fat boy 05/03/2021 1:54 pm
  No es que hi hagi poca ventilacio, es la pudor de difunt i de corrupcio que ho empesta tot.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 05/03/2021 1:42 pm
  Si posen la seu en un TAXI (ja hi cabran tots), els hi serà més pràctic i més barato.
  Kiko 05/03/2021 1:28 pm
  Jo tinc un traster per llogar pero segurament es massa gran per a ells,te espai per a dues persones.
  El feixisme ja no els necessita, té un altre referent 05/03/2021 1:18 pm
  Bona notícia... Jo els puc llogar un traster que tinc. Allà podran conviure amb uns inquilins petitons amb els que de ben segur s'hi entendran molt bé. Això sí, els hauria de cobrar per endavant, doncs no tinc la seguretat que em puguin pagar, doncs fotran el camp a Voxs, el seu ideal polític i on es troben tots els seus familiars i amics.
  Serafi Bandarra i Grataconys 05/03/2021 1:02 pm
  No que va
  Podrien llogar una furgoneta... 05/03/2021 12:49 pm
  Així en qualsevol moment podrien anar a la merda!
  i vaig jo hi m'ho crec 05/03/2021 11:53 am
  els fac'stas de ciudadanos estan en liquidació, els fracassats alberto carlos rivera, ines arrimadas lorena roldan, carrichoza s'han carregat el cuento franquista, per destruir Catalunya, el català i la democràcia. Ja no tenen ni per pipes, ni els 35 els hi paguen la festa. Ara que s'enfonsin en la misèria

Nou comentari