Cs defensa el currículum de Rivera

Diverses informacions apunten a canvis en les titulacions que han aparegut als seus diferents currículums
El líder de Cs, Albert Rivera
El líder de Cs, Albert Rivera | ACN

Ciutadans s’ha vist obligat aquest divendres a defensar el currículum del president del partit, Albert Rivera, esquitxat per la polèmica dels màsters i les titulacions després que el president espanyol, Pedro Sánchez, hagi hagut de publicar la seva tesi. Les mirades s’han centrat en les últimes hores en els canvis en el currículum del líder de la formació taronja, que assegura a la versió del web del partit que Rivera és doctorand, un extrem que nega la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarida Arboix. Diverses informacions apunten a canvis en el currículum de Rivera al llarg d’aquests anys, en què han aparegut i desaparegut dos màsters i un doctorat.

 

Aquest divendres Ciutadans ha assegurat que el currículum de Rivera “ha estat sempre públic i accessible per a qualsevol a un simple clic a les webs oficials de les institucions on ha desplegat la seva tasca”

 

Segons Ciutadans, “tal com apareix en aquestes webs, abans i ara, Rivera és llicenciat i màster en Dret per la Universitat Ramon Llull ESADE, té un curs de màrqueting Polític per la universitat George Washington i també va cursar estudis de doctorat en Dret Públic a la Universitat Autònoma de Batcelona en finalitzar la carrera”. 

 

Amb tot, segons el partit, el president de Cs “va decidir no iniciar la tesi doctoral per la seva dedicació exclusiva a l’activitat política, com ell mateix ha manifestat públicament en diverses entrevistes i fòrums de debat”. “És el que diu el seu currículum: que va obtenir les citades titulacions i que també va obtenir estudis de doctorat”.

 

Aquest divendres la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarida Arboix, ha negat que el líder de Ciutadan sigui doctorand de Dret Constitucional a la UAB tal i com apareix en el seu currículum de la web del partit. Arboix, al 'El matí de Catalunya Ràdio', ha recalcat que no consta que fes la tesi i que si actualment estigués matriculat, Rivera hagués hagut de fer un seguiment aquest mes de setembre, ja que anualment, el doctorand ha de presentar la feina feta i el director ha d'emetre un informe. Si es conclou que no s'ha avançat, se'l suspèn, ha aclarit Arboix. Arboix si que ha reconegut que va fer ''alguns cursos de doctorat''Comentaris
xup
l,hi falta el de Cocainomano
¿Cual de ellos?
ganxó
Senyor Albert, quan es fan les coses be, no cal arreglar ni modificar res a posteriori. Tant sols per això, és millor callar i en cuidar-se de lo seu, clar, si es creu un senyor.
Jorge
Defender lo indefendible de un mamaracho fascista, cargado de odio que en cualquier pais normal, democratico ya habria dimitido.
Cinico...
Este tio es un cinico sin ningun tipo de moral ni escrupulos. Es de los tipicos demagogos al estilo de la propaganda nazi. Este tio en Alemania estariar en la carcel por incitar al odio.
Rivera es desinfla.
Els curriculum del senyor Rivera es va aprimant. A la inversa que la seva estupidesa.
La feina important d'un doctorat és la tesi
Requereix anys de recerca i molta capacitat de treball. Els cursos introductous són fàcils per a qualsevol llicenciat. Si RiVera no va ni presentar la proposta per la tesi, s'estava marcant un farol. No es tracta de títols sinó del costum de fer trampes per dissimular que no han treballat gairebé mai,que no tenen ni idea del món que pretenen governar, de que són nens pijos que pretenen donar lliçons i no s'han guanyat mai la vida amb un treball honrat.
Nunca positivo! ( Com diria aquell del futbol)
Es un pocavergonya, falsificador. Quina porqueria de oposició. Sempre fent coses negatives.
Jp
El cs és l únic que defensa al naf naf cosa que no te els arxius universitaris tot plegat un bumerang qui a pena
"en cualquier pais normal, democratico ya habria dimitido" Aquí no dimite ni el Puigdemont, imagínate...
rd350
pura maldat
Sisco
Em feu fàstic tots els polítics que us passeu tot el dia difamant-vos i buscant les pessigolles dels adversaris, com si, la ciutadania no tingués altres problemes per tirar endavant. Els que heu sigut votats per el poble, teniu la obligació de buscar solucions per fer que els ciutadans visquin millor.
anonima
Cada dia fa més fàstic aquest paio
X*2
Aquest merda juntament , amb el paio del pp cal fotrel's a la brossa , son gentussa feixista, escoria
Joan Jaume
Ciudadaños !
Bacora
Uns arreplegats resentits començant per els seus fundadors.
Joan Serra
Continua amb aquella taca blanca sota el nas ......i no és caspa
El petit de casa meva
El probleme que té aquest pobre noi, és que de petitet en ves de mamar llet materna, va mamar vinagre. Aixó és tot.
QUIN PAIO
Con la cabeza metida en el water Debes llevar unas horas dormido sin aire La última raya de coca Ensuciaba en espejo volcado Y en el suelo gotas de sangre Porque un grumo te ha cortado Dime cómo ves el mundo Exiliado en cada lavabo, Contando cada minuto, Administrándote los gramos Dime cómo ves mi cara Desde tus ojos desquiciados. Dime cómo huele el viento Desde tu tabique blanco. He venido a contarte Que tu novia te ha dejado Que ya no le funcionas Que estás acabado Me ha dicho que cuando
Ramonet
Aquests neofeixistes foten aigües per tot arreu, i el que és més nauseabund, van donant lliçons del que ells són incapaços de fer.
...SIEGFRIED...
...GRANDE SALVINI..GRANDE...LOS ITALIANOS QUIEREN TENER SUS PROPIOS HIJOS ITALIANOS...NO IMPORTAR ESCLAVOS AFRICANOS PORQUE SALE MAS BARATO A BANCOS MULTINACIONALES Y ESTADOS...
Marbosch
Del Rivera s'han canalitzar les finances, com diu la policia, s'ha de seguir el rastre dels diners.
CARICATURES GROTESQUES!!!
Vet aquí la deriva dels líders dels "Naranjas"!
Pussy Galore
El verdader CV d'aquest tio nomès te dos paraules: PUTO COCAINOMAN
Llop
Q adjunte al curriculum los análisis Edte fachenda ,,,
Carmen
Y, estos quieren governar España si son una pandilla de trileros

envia el comentari