El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs critica que el tancament de l’oci nocturn s’ha fet “sense consens ni dades suficients”
  • CA

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha criticat aquest dissabte la decisió del Govern de tancar l’oci nocturn, que considera que s’ha fet “sense consens ni dades suficients”. “Estem davant d’una situació descontrolada a causa d’una gestió caòtica, a Torra se li ha anat completament de les mans la gestió dels rebrots”, ha afirmat Roldán. La líder de Cs s’ha reunit amb les organitzacions d’oci nocturn per “conèixer de primera mà les seves necessitats”. “Torra ha decretat el cessament indiscriminadament a tot el territori, sense un pla ‘b’ ni un pla de rescat amb ajudes per a un dels sectors que ha estat més afectat per la pandèmia”, ha dit Roldán.

La líder del partit taronja també ha dit que Cs ha presentat preguntes al Parlament perquè el Govern expliqui si ha pres mesures per controlar els contagis en els espais d’oci nocturn.
Segons Roldán, el president Torra, “en comptes d’afrontar aquesta nova crisi amb rigor i eficàcia, porta setmanes improvisant”, amb un Govern “sumit en el caos”.

La líder de Cs també s’ha referit a la recomanació del primer ministre francès d’evitar els viatges a Catalunya. “És la prova definitiva de la nefasta gestió de la Generalitat”, ha dit Roldán, que creu que es tracta d’una “pèssima notícia que danya la imatge de Catalunya i un cop brutal a l’economia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa