Cs convoca una manifestació a Barcelona "en defensa de la Constitució" i per demanar eleccions

Des del Partit Popular afirmen que ells ja l'havien convocat abans

 

 

 

Aquest dilluns, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat que el seu partit convocarà una manifestació per diumenge vinent al matí amb el mateix objectiu que la concentració d'aquest diumenge a Madrid, "en defensa de la Constitució" i per exigir eleccions generals anticipades. Després de l'"èxit" de la manifestació a la plaça Colón de Madrid, ara Cs convoca "la societat civil a Catalunya, més enllà de sigles i d'ideologies, a una manifestació transversal" per dir-li a Pedro Sánchez que "ni se li ocorri acceptar la negociació dels 21 punts" que li va plantejar el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, o "muntar una taula de la vergonya amb els partits separatistes", ha explicat Rivera.

 

 

Amb aquesta marxa, que començarà a la plaça d'Urquinanoa i finalitzarà a la plaça de Sant Jaume, Ciutadans se suma a les associacions que ja han expressat la seva voluntat de manifestar-se a Catalunya, amb l'objectiu de "defensar la Constitució i la democràcia allà on està en risc". Ciutadans, "com a primer partit de Catalunya, creiem que tenim l'obligació d'organitzar" la manifestació, "però quants més siguem" per "parar els peus a Sánchez, millor", ha assenyalat, i ha precisat que el lema seria el mateix que a Madrid: "Per una Espanya unida, eleccions ja".

 

 

El PP diu que ells van ser primers

 

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha recordat que ell ja va fer una crida a manifestar-se a Barcelona diumenge vinent contra la política del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, amb la Generalitat: "No entraré en absurdes competicions amb altres partits sobre qui l'anuncia primer. Fa anys que vaig acabar pàrvuls i no estic per a infantilismes".

 

 

Ho ha dit en un missatge de Twitter recollit per Europa Press després que el president de Cs, Albert Rivera, hagi anunciat aquest dilluns que el seu partit convoca una protesta a Barcelona amb el mateix objectiu que la concentració d'aquest diumenge a Madrid. Fernández ha demanat organitzar-la "de manera unitària", com ja va manifestar quan, dimecres passat, va apel·lar a reproduir a la capital catalana la concentració a Madrid contra la política de diàleg de Sánchez amb l'independentisme.

 

 

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?