Cs convoca una manifestació a Barcelona "en defensa de la Constitució" i per demanar eleccions

Des del Partit Popular afirmen que ells ja l'havien convocat abans
Comitè de Ciutadans
Comitè de Ciutadans | Europa Press

 

Aquest dilluns, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat que el seu partit convocarà una manifestació per diumenge vinent al matí amb el mateix objectiu que la concentració d'aquest diumenge a Madrid, "en defensa de la Constitució" i per exigir eleccions generals anticipades. Després de l'"èxit" de la manifestació a la plaça Colón de Madrid, ara Cs convoca "la societat civil a Catalunya, més enllà de sigles i d'ideologies, a una manifestació transversal" per dir-li a Pedro Sánchez que "ni se li ocorri acceptar la negociació dels 21 punts" que li va plantejar el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, o "muntar una taula de la vergonya amb els partits separatistes", ha explicat Rivera.

 

Amb aquesta marxa, que començarà a la plaça d'Urquinanoa i finalitzarà a la plaça de Sant Jaume, Ciutadans se suma a les associacions que ja han expressat la seva voluntat de manifestar-se a Catalunya, amb l'objectiu de "defensar la Constitució i la democràcia allà on està en risc". Ciutadans, "com a primer partit de Catalunya, creiem que tenim l'obligació d'organitzar" la manifestació, "però quants més siguem" per "parar els peus a Sánchez, millor", ha assenyalat, i ha precisat que el lema seria el mateix que a Madrid: "Per una Espanya unida, eleccions ja".

 

El PP diu que ells van ser primers

 

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha recordat que ell ja va fer una crida a manifestar-se a Barcelona diumenge vinent contra la política del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, amb la Generalitat: "No entraré en absurdes competicions amb altres partits sobre qui l'anuncia primer. Fa anys que vaig acabar pàrvuls i no estic per a infantilismes".

 

Ho ha dit en un missatge de Twitter recollit per Europa Press després que el president de Cs, Albert Rivera, hagi anunciat aquest dilluns que el seu partit convoca una protesta a Barcelona amb el mateix objectiu que la concentració d'aquest diumenge a Madrid. Fernández ha demanat organitzar-la "de manera unitària", com ja va manifestar quan, dimecres passat, va apel·lar a reproduir a la capital catalana la concentració a Madrid contra la política de diàleg de Sánchez amb l'independentisme.

 

 

 Comentaris
republica
els fasC'stas de ciudadanos, mai respectaran la democràcia, la realitat diu que ciudadanos = vox = ultradreta ja podeu anar muntant manifestacions, però la d'ahir va ser un fracàs
TSSO
4 i el caporal. Jo d'ells em plantejaria el tema de les manifestacions. Per a fer el ridícul a tothora si és a temps. Ah! I els seus amiguets de la extrema dreta hi seran segur
Bonjan
No era dia per buscar dferèncis, sobre tot quan no n'hi ha cap. Fatxes i fatxes i més fatxes
tanatorio
vamos a ver , de tanto sacar las momias de los ataúdes ! se rompen ! y se desguazan ! , estamos hartos de estar recogiendo cachos con vendas y gusanitos.
Capità Olives
Sembla ser que no els hi ha estat prou el ridícul d'ahir... volen fer-ho per segona vegada en camp contrari...
Inde
Diferencias ? Ninguna.
Angelblau
Clar ... es per aprofitar els " bocadillo xoriso " sobrants de la mani de madriz
Josep el rebel
No es diu constitució cal dir la Constitució neofranquista.
X*2
L'a constitucio es una merda franquista que no ens interesa gens, cal llençar-la a la brossa
Martins
Fins i tot aquests que es vanten de mantenir un mateix discurs a tot el regne, a la seva capital, convoquen "por la unidad d'ESPAÑA" i, a la nostra, ho fan per la seva "CONSTITUCIÓN". Saben que si convoquen a Barcelona una manifestació "Por la Unidaz de España" només hi va en Boadella, el criollo peruano, el Falangito, la Barbie i els seus parents de l'Hospi. Estan D-E-S-E-S-P-E-R-A-T-S !
Fanatisme
Els Guardians de la Fe a l'Iran, ai...perdó...! els Guardians de la Constitució a Espanya segueixen amb la seva Gihad, ai...perdó...amb el seu espanyolisme furibund (res a veure amb patriota), amb la seva persecució dels infidels, ai...perdó...dels dissidents, etc.. etc. etc. L'Alcorà és un llibre sagrat, mal interpretat pels fanàtics, a la Constitució l'han sacralitzat per fer-ne un dogma de fe que no es pugui ni tocar, estudiar o millorar. I així estem...
Reto: "Supera los 45.000 de Madrid" jajajaj
TPM
Un altre fiasco!
I això que n'han fet tot just dues
No sé quan aguantarien els seguidors del VIVA ESPAÑA (però això no és nacionalisme, clar) si portessin 8 anys manifestant-se cada dos per tres. Ara fem els càlculs d'Arrimadas: si hi ha 47 milions d'espanyols i ahir es van manifestar 45 mil, vol dir que a 46.955.000 espanyols els importa una merda la unitat d'Espanya. Són la "majoria silenciosa"
Luna Barceló
La qüestió és no fer la feina per la que cobren i anar empipant als ciutadans. Tenen una barra impressionant.
Yes
Hay que entrar en sus redes sociales y hacer contrainformación
Ohoh
Ai si, que sigui unitaria i sereu 4 i el cabo de gata. Per cert Rivera té uns tics tics molt estranys a la mani d'ahir.
Muu
D'Urquinaona a pl. Sant Jaume??? Quina manifesta inseguretat ! No home no! Tota la Diagonal !!!
Observador
Si volen estar segurs d'omplir que vagin a Girona, a la Plaça del Raïm.
Onix
Sempre van amb un segle de retard. Les instruccions s'embussen en algun tram i les poques neurones que tenen es col·lapsen i no interpreten.

envia el comentari