Cs "condemna" la col·locació de llaços grocs a Logronyo

Llaços grocs a Logronyo
Llaços grocs a Logronyo | Europa Press

Ciutadans La Rioja ha expressat "el seu rebuig i condemna per la col·locació de llaços grocs independentistes a diferents llocs de Logronyo com el Puente de Piedra". El partit taronja ho considera "una falta de respecte a l'ordre constitucional i un atac a la convivència pacífica de Logronyo i de La Rioja". Aquells que amb el seu comportament "han volgut emular els actes il·legals que es cometen dia a dia a Catalunya, han provocat que ens sentim més a prop dels nostres companys catalans i de la seva lluita diària en defensa dels valors recollits en la Constitució Espanyola i la unitat d'Espanya", ha dit el partit.Cs La Rioja ha recordat que l'Ajuntament de Logronyo ha complert la llei ordenant la "retirada dels llaços independentistes del Puente de Piedra i la rotonda de Piqueras perquè és la seva obligació mantenir els edificis públics nets de símbols ideològics com aquests llaços separatistes".

Comentaris
Pere
Els llaços grocs no són un símbol independentista, reclamen la fi de la repressió, inclosos l'alliberament dels presos polítics i el retorn dels exilats. És a dir, són un símbol de llibertat, justícia i democràcia.
X*2
I la llibertat on és? Fora feixistes
em cago en la sacrosanta unidad de españa
i en els putos ciudadANOS
Si algú hi ha i no s'ha xalat, benvingut sia a la causa!
Catalana des de temps familiar immemorial, casada malauradament amb un riojano metge i condemnat per maltractaments a la meva persona i ànima, EM SORPRÈN MOLT, coneixent el percal, que hi hagi algú a la Rioja que ens defensi,; són més NAZIONALISTES que els originals. Tot i així, benvinguts siguin. De fet, els dos fills nascuts de la unió són independentistes i catalans des de la seva estada al meu ventre. Uns bons fills!!!
SARA
Estos de ciudadanos, son tan tontos que montan un circo y les crecen los enanos.
Andreuenc_Dani
S' avorreix un de sentir parlar sempre a aquests feixistes de C's.
A posar llaços grocs fins a la sopa ,per fer treballar aquets paràsits de ç s
Vergonya d'Europa!
Feixistes deixeu anar de un cop als inocents empresonats!
Juan
Animamos a todos los pueblos de España a colgar lazos amarillos !
Joan Jaume
Ciudadaños !
Pepe
El himno de colono’s ha de ser...... “Tengo un tractor amarillo que es lo que se lleva ahora....,”
Xavier Maspons i Sobejana
Si algú hi ha i no s'ha xalat, benvingut sia a la causa! ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: No posis a tots els Riojanos a la mateixa bossa, ho dic per la molt bona gent de Logronyo i que m'ha ajudat a mi !!
Paco
Ciudadanos que mal se os estan poniendo las cosas. Os pensabais que toda españa era fascista como vosotros pero ahora os va a salir el tiro por la culata. La gente ya ha visto que lo vuestro va de odio, de fascismo. Ahora ya teneis fecha de caducidad. España no se merece tanta mierda y odio como teneis y creais vosotros!
Begoña
Soy Riojana y en solidaridad con Cataluña ya he colocado 50 lazos amarillos yo solita. Y hoy sigo por justicia y para demostrar que en España no toda la gente es tan mala como la de ciudadanos.
miquel
Realment estan malalts!!!!!!. El col·legi de psiquiatria, hi hauria d'intervenir i estudiar aquest fenòmen.
pere
El que ara s' està demostrant, és que es mou alguna cosa a España. No es tracta d' independència o no independència; es tracte de JUSTICIA.
Si algú hi ha i no s'ha xalat, benvingut sia a la causa! Catalana des de temps familiar immemorial, casada malauradament amb un riojano metge i condemnat per maltractaments a la meva persona i ànima, EM SORPRÈN MOLT, coneixent el percal, que hi hagi algú a la Rioja que ens defensi,; són més NAZIONAL
Aquest comentri, a mes de ser un tema familiar que aqui no importa a ningu, aquest comentari esta ple d'odi. !! aquest comentari fa fastic !!!!
Alert
"una falta de respecte a l'ordre constitucional i un atac a la convivència pacífica de Logronyo i de La Rioja"" Ah!! però no deien "el espacio público es de todos"? de quins todos? només dels qui recolzen la repressió de l'estat? els riojans que puguin voler reclamar contra la presó per motius polítics no formen part de "todos"? Sabia q els 3.7M d "españoles" que som indepes no érem todos, però ara ja hi comença a haver castellans q tampoc són ciutadans amb dret d'expressió. Mejor unidos??
en mans d'imbècils (*)
(*) [persona] Que és poc intel·ligent a causa d'una deficiència mental. sin: cretí [persona, expressió] Que és poc intel·ligent o que és ignorant: Efectivament, Colono's està infestat de gent amb un baix nivell cultural, amb una ignorància intel·lectual greu que els fa evidenciar contradiccions discursives i factuals de forma contínua. El seu discurs menys elaborat que una pedra punxent només pot ser permeables en ments similars a les seves: ultres, ignorants, idiotes... o establishment.
Pep de!a Vila
I si de cop i volta deixéssim de posar llaços ?? Quina puta els fotriem , amb els pocs ( cap ni un ) arguments que tenen , contra que O qui anirien ?
Mar
Gracias democratas riojanos y para cs indiferencia, ya nos habeis cansado por aburrimiento y por tontos, inútiles y malvados fascistas
Logronyo
Jo vaig treballar a Logronyo fa anys. Està tot ple de carrers amb noms franquistes. Però estan a tocar d´Euskadi, espero que hi hagi moviment. Per descomptat, cada cop que trobem un cartell de Ciumarranos, cal arrencar-ho, perquè els espais públics són de tots i han d´estar nets de merda.
La Rioja es GROGA!¡!!!
!!!! A POR ELLOS OE ,A POR ELLOS EOEEEEE!
Luna Barceló
Jo voldria condemnessin als dirigents de Ciudadanos i als que són les seves cabres seguidores a fer nets el clavagueram de ciutats i pobles abans de l'arribada de l'hivern, a fer voluntariat amb la gent gran, a fer netes les platges de llosques i plàstics... potser així es guanyarien el sou que els paguem i fins i tots els tindríem el respecte que per ara no mereixen. Deixin ja de fer el ridícul i madurin que ténen una edat.
Ines
#RIVERAQUITAMEESTE..
Ramon
Ciutadans continua fent el ridícul... Els llaços grocs no són independetistes. LLIBERTAD !!!

envia el comentari