Cs busca ara les pessigolles a Jordi Sànchez pel seu sou a la universitat

També demanaran els pagaments de la Fundació Irla a l'exmagistrat Santi Vidal
Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa | JORDI BORRÀS

 

Nova ofensiva de Ciutadans contra el pres polític Jordi Sànchez i l'exsenador d'ERC i magistrat Santi Vidal. Segons ha avançat aquest migdia des del Parlament el portaveu taronja, Carlos Carrizosa, demanaran explicacions oficials sobre el sou que ambdòs cobraven quan Sànchez era president de l'ANC i quan Vidal  va deixar l'escó de jutge. 

 

Així Carrizosa ha assegurat que demanarà oficialment al rectorat de la Universitat Pompeu Fabra per confirmar si Sànchez cobrava vuit mil euros al mes a través de la Fundació d'aquesta universitat i en funció de què els cobrava. "Hem de saber, és una entitat pública, perquè ho cobrava i quan ho cobrava", ha reblat.


 

Per altra banda, el portaveu de Cs també ha avisat que sol·licitarà al Tribunal de Comptes que fiscalitzi els possibles pagaments de la Fundació d'ERC, la Josep Irla, al magistrat Santi Vidal. Concretament, demanarà si rebia 3.000 euros mensuals tal i com apuntaven uns mails filtrats en la investigació del Jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona. 

 

 
Comentaris
Paco
A ver , esos de Culoano,s antes de pedir cuentas a alguien que aclaren las suyas . Pandilla de hipócritas.
Amb tanta gentussa contra Catalunya estem servits.
Espeterneguen.
La rábia se'ls menja. Igual quedarien bé a l'infern dels Pastorets. No és gens REALISTA furgar per la palla d'ull d'altri amb una enorme biga plantada a l'ull propi.
aixó nomès ho arreglarem sortin armats al carrer a tallar caps
Ni fu ni fa
Cs apoyant al PP partit segons diuen més els corruptes d' EUROPA. Perque no li demana contes al Sr. RAJOY
Només tenen un nom.....
....MISERABLES !!!! (aquestos volen gobernar Catalunya i Espanya ?).
EL JORDI SANCHEZ,SI COBRAVA UN SOU ESPERQUE TREBALLAVA, IVOSALTRESMISERABLES ,RASTRES TAMBE COBREU PER NO FER RES,NOMES PER ESTAR BUSCANT BREGASEMBRAR DISCORDIA ¡¡
COMENCEU VOSALTRE A DONAR EXPLICACIONS D'ON HAN SURTIT ELS DINERS PER LA CAMPANYA DE LES VOTACIONS, I DE LA RESIDENCIA LUXOSA DEL PRIMO DE RIVERA¡¡ I ALTRES COSES QUE TENIU AMAGADES¡¡ US DONAREM EL DOBLE D'EXPLICACIONS DE LES QUE DONEU , EL PP ,VOSALTRES I ELS ALTRES PARTITS ESPANYOLISTES, RES DE RES,¡¡
miquel
Primer que expliquin com ha pagat la casa en Rivera!!!!!!
No se
Venga el serial ciudadanos , Hoy otro capitulo Mañana continuara' quien sera el actor del capitulo de MAÑANA?
Vos
Precupeu-vos d'on treu els diners vostre líder per pagar la seva casa. O ha estat un regal?
Hay que hablar con propiedad, Sallés
Jordi Sánchez ni es un preso político ni un político preso (todavía). Es simplemente un agitador de masas.
@ hay que hablar con popiedad Salles
PER AGITADOR DE MASES TU, IMPRESENTABLE¡¡ TOTS SON PRESOS POLITICS, ESTAN TANCATS PER LES SEVES IDEES, ENCARA QUE SEMPRE REPETIU EL MATEIX MANTRA: REBELIÓN( SEGON LA LLEI PER DELICTE DE REBELIÒ, HA D'HAVER VIOLENCIA, I ARMAS, I SOM NOSALTRES ELS QUE HEM PATIT LA VIOLENCIA DE LA P.N ,ARMATS AMB PORRES, SEDICCIÓ, UN ALTRE INVENT, I MALVERSACIÒ DE DINERS PUBLICS MIRA QUI PARLA¡¡ EL PARTIT MES CORRUPTE D'EUROPA I NO S'HA DEMOSTRAT RES DE RES¡¡
@@ hay que hablar con popiedad Salles
Ni hay presos políticos ni están en la garjola por sus ideas. Lo están por sus actos. Si las ideas estuvieran prohibidas habría partidos políticos y asociaciones ilegalizadas. Tu, anónimo opinador, eres el que agita con mantras y evidentes falsedades, como Jordi Sánchez, habitual de vivir del erario público.
me mondo
@ hay que hablar con popiedad Salles: bonita argumentación, rebelión tiene que ser con armas, sedición es un invento, malversación, también lo hacen otros, no me fastidie hombre, y que la policía tenga porras y las use es lo normal en todos los países, o los mossos son hermanitas de la caridad?
me mondo
No entiendo tanta bilis por pedir explicaciones de pagas de 8000 euros al mes a cambio de qué, supuestos trabajos pala la Fundación P. Fabra; suena un poco como lo de Monedero, que nos muestren las valiosas aportaciones y los méritos para su contratación

envia el comentari