Crits contra els Mossos i aplaudiments a activistes feixistes a Barcelona

Agents de la policia catalana han fet un cordó al voltant de membres d'Hogar Social Madrid

Aquest migdia, després de la manifestació del 12 d'octubre a Barcelona, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han localitzat un grup d'activistes d'extrema dreta vinculats a Hogar Social Madrid a la Rambla de Catalunya. El cordó que la policia catalana ha desplegat al seu voltant ha causat la reacció aïrada d'una part dels manifestants, que han encerclat els agents amb crits de "traidores", "esta policía no nos representa", "que vuelva la Guardia Civil", "Trapero al talego" o "donde estábais el 1 de octubre". Al cap d'uns minuts, els militants feixistes han pogut abandonar la zona sota l'ovació dels altres manifestants.


 
Comentaris
Karlus
Fora aquesta merda de gentussa
Karlus
Fora aquesta merda d'ocupants feixistes
Inadaptado
Arriba España, hay que terminar con el cáncer separatista!!!! El 1 de octubre les enseñamos que les puede pasar a estos separatistas, a estos salvajes, si se atreven a tocar la unidad patria. Lo próximo puede ser mucho peor....
Pregunto
Als podemitas colauitas etc., que collons voleu negociar amb un regim nazifranquista que en comptes de detenir aquesta miseria humana, reprimeix els catalans desarmats i fan una desfilada com si haguessin guanyat una guerra. Ah! i a la UE : No us dona vergonya recolzant aquest regim? No teniu dignitat.
Jaume I
Encara no us heu enterat que estem al segle XXI i estem en democràcia.Encara no us heu civilitzat,el temps de l'imperi ja esta caducat.Menys mal que marxem aviat.
ADAPTADO
Coño, en una misma frase el "Inadaptado" se contradice: cuando nos dice que el 1 de octubre nos enseñaron lo que es ser "salvaje" por la actuación violenta de "sus gorilas" y luego califica a los separatistas de "salvajes". Bien no se lo que entiende por salvaje, pero lo que queda claro que usted un auténtico analfabeto. Yo le digo lo próximo: cuando quieran implementar su 155 sobre Catalunya, se cree los indepes nos vamos a quedar quietos y ... Podemos, PNB, EH Bildu, Compromís..
Non
Sempre queden cavernícoles que viuen i pixen fora de temps .
Pepe
Sou uns mentides. El treure noticies a la xarxa inventadas no faren canviar les coses...
@ inadaptado
el 1d'octubre es va veure clar on radica l'odi,i qui el demostra, i parlant de salvatjes,ja es va veure clar qui ho eren els teus "col.legues""la unidad patria"feta per la força i sense cap mena de respecte envers elque no es "ESPAÑOL" MES AVIAT CASTELLÀ, PERQUE ESPANYA ES NOMES CASTELLA,:LLENGUA ,CULTURAI MANERES CASTELLANES,ANCLADES EN EL SEGLE XV.nomes sabeu fer us de les amenaces i la violencia, perque no teniu niun gram de arguments raonables. per cert,"LA UNIDAD PATRIA US LA PODEU CONFITAR
Elisa
Les rates han sortit de les clavegueres, les alimenta el govern espanyol i la monarquia
España = el culo del mundo
Estos borregos descerebrados que forman parte de la secta espanola no la queremos en nuestro país. Hay que prepararse para largar de inmediato a toda esta basura de aquí.

envia el comentari