El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Criden a declarar Jordi Borràs i el policia que el va agredir, tots dos com a imputats
  • CA

 

La jutge del Jutjat d’Instrucció número 8 de Barcelona ha cridat a declarar dilluns vinent el fotoperiodista Jordi Borràs i el policia espanyol que el va agredir el passat mes de juliol al centre de Barcelona. Però tots dos han estat cridats a declarar com a imputats el proper dilluns 29 d’octubre a les 10 hores del matí. L’agressió es va produir el dilluns 16 de juliol al carrer Capellans de Barcelona cap a les vuit del vespre quan el fotoperiodista sortia de cobrir un acte a l’Ateneu per aquest diari.

 

Aquell dia del mes de juliol, un home d’uns quaranta anys va identificar Borràs i se li va apropar a crits de “Viva España” i “Viva Franco” proferint-li diversos cops que li van deixar ferides a la cara. Un veí de la zona va intentar immobilitzar l’agressor i aquest es va identificar con a policia ensenyant una placa. L’agressor anava armat amb una navalla que li va caure en la fugida, quan diversos veïns el van intentar aturar per evitar que fugís.

 

Després es va saber que el policia és un comandament de la Brigada Provincial d’Informació adscrit a la Jefatura Superior de Policia de Catalunya. En concret, l’inspector s’ha especialitzat des de les oficines de la Brigada Provincial d’Informació ubicades al complex policial del barri barceloní de la Verneda, en l’àmbit d’informació relacionat amb l’extremisme gihadista.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa