El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crida a construir un front comú contra la repressió des de La Model
  • CA

“Cal fer prevaldre la capacitat de resposta d’un poble que lluita des de fa anys per trencar les cadenes de l’estat espanyol”. Així ha començat aquest matí la lectura del manifest que diverses entitats, entre elles Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana, han presentat aquest dimecres a La Model per donar a conéixer la Conferència Nacional Antirepressiva. Aquesta s’ha presentat com “un espai de debat obert a tothom” que ha de serir per “consensuar estratègies de lluita” i es celebrarà el pròxim 2 d’octubre a Girona

Així, posant en comú “encerts i errors” les entitats antirepressives pretenen garantir que no es desenfoca “l’objectiu de la lluita antirepressiva en el procés d’alliberament nacional”. “No ens hem plantejat demanar suport als partits, però tothom està cridat a unir-se”, ha explicat Ramon Piqué, portaveu de l’Associació Memòria contra la Tortura i repressaliat l’any 1992. “Amb la Conferència Nacional Antirepressiva fem una crida a no acceptar renúncies en un context de confrontació que no s’ha vist gens alterat políticament”, ha conclós.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pel sedàs a setembre 01, 2021 | 12:21
    Pel sedàs setembre 01, 2021 | 12:21
    Front "unànime" potser millor que "comú" que ve carregat de connotacions que molts considerem entre anàrquiques i deplorables.
  2. Icona del comentari de: ciutadà a setembre 02, 2021 | 08:46
    ciutadà setembre 02, 2021 | 08:46
    No us hi escarrasseu; els polítics son els primers interessats en que les cosos no canviin. Ja els estan be així.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa